Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bleed bakbremsene på 98 Valkyrie

The GL1500C Valkyrie ble produsert av Honda 1998-2000 for å fylle behovet for en lang-distanse cruiser. I motsetning til de fleste kryssere, som vanligvis drevet av en V-twin-motoren, ble Valkyrie utstyrt med en sekssylindret motor hentet direkte fra Hondas tidløs Goldwing touring motorsykkel for å gi nesten ubegrenset makt og et glass jevn ride. Lange reiser, men kan generere betydelig varme i motorsykkelens bakre hydraulisk brems krets, svekke effekten av bremsen. Bremsene og påfylling kretsen med fersk væske vil gjenopprette bakbremsen evne til å stoppe Valkyrie raskt og sikkert. Du trenger:
forhjul stativ eller under-motor jack stå
Stikknøkkel
10 mm socket Side 8 mm closed-end fastnøkkel
1/4-tommers plastrør
Olje fange pan
Phillips skrutrekker Vis
sprøyte
DOT 4 bremsevæske
Flere Instruksjoner
en

Support motorsykkelen i oppreist stilling, ved hjelp av et forhjul stå eller en under-motor jack stand.
2

Trekk gummi hetten av lufteventilen på toppen av den bakre bremsekalippernes, som ligger på venstre side av bakhjulet. Slip en 8 mm lukket ende skiftenøkkel, etterfulgt av en tre-fots lengde på 1/4-tommers klart plastrør over toppen av lufteventilen. Plasser den frie enden av plastrør inn i en olje catch panne eller en plastbeholder.
3

Fjern krom bakre master sylinder væske reservoaret dekselet fra høyre side av motorsykkelen, som ligger mellom den høyre ramme dekslet og motoren, ved hjelp av en pipenøkkel, og en 10 mm tilslutning. Skru Væskebeholderen lokket skruer, ved hjelp av en stjerneskrutrekker, og løft av lokket og den indre membranen ut av væske reservoaret, for hånd.
4

Suck den gamle bremsevæske ut av væske reservoaret, ved hjelp av en sprøyte. Fylle på væske reservoaret helt med frisk DOT 4 bremsevæske fra en uåpnet beholder.
5

Slå den bakre bremsekalippernes lufteventilen mot en kvart omdreining, bruker 8 mm closed-end fastnøkkel til å åpne ventilen. Trykk ned på den bakre bremsepedalen for å tvinge en liten mengde bremsevæske ut av bøylen og inn i plastrør. Slå lufteventilen klokka en kvart omdreining for å lukke ventilen, deretter sakte slipper den bakre bremsepedalen.
6

Kontroller fargen og klarhet av bremsevæske avholdes innen plastrør. På dette punktet, vil bremsevæske vises mørk brun og kan inneholde bobler eller rusk. Ren bremsevæske er gjennomsiktig, lys gul i fargen og vil være fri for rusk eller bobler.
7

Åpne lufteventilen med 8 mm stengt fastnøkkel, og skyv ned på bakre bremsepedalen . Lukk ventilen og slippe bremsepedalen for å fullføre en ny syklus. Gjenta etter behov inntil bremsevæske i brake master sylinder væske reservoaret er på streken trykt på siden av reservoaret. Fyll opp tanken med fersk DOT 4 bremsevæske. Fortsett å blø bakbremsen til bremsevæske i plastrør matcher utseendet på bremsevæske holdt i reservoaret og er uten bobler.
8

Stram lufteventilen mot bakre bremsekalippernes , ved hjelp av 8 mm lukket ende skiftenøkkel. Trekk plastrør ut av lufteventilen, ved hjelp av en klut, deretter umiddelbart tørke vekk søl bremsevæske. Trykk på hetten over lufteventilen.
9

Fyll bakbremsen master sylinder væske reservoaret med frisk DOT 4 bremsevæske før væskenivået er mellom fyll og Full merker trykt på siden av reservoaret. Installere den indre membranen og reservoar lokk med en stjerneskrutrekker. Monter Væskebeholderen dekslet på motorsykkel, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm-kontakten.
10

Pump den bakre bremsepedalen til du føler motstand, noe som indikerer at det hydrauliske trykket i bakbremsen krets har blitt restaurert. Senk motorsykkel på den siden stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111416.html

Previous:
Next:

motorsykler