Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få den beste prisen fra en Motorsykkelforhandler

Forskjellige mennesker liker forskjellige typer transport. For eksempel, noen foretrekker den trygge, sikre følelsen som kommer med kjøring med et tak over hodet og en dør på hver side. Men andre foretrekker å kjøre med vinden i ansiktet og ingenting rundt dem, men friluft. Disse driverne mest sannsynlig ri motorsykler. Hvis du vurderer å kjøpe en motorsykkel, det finnes måter du kan øke sjansene for å få den beste prisen fra en forhandler. Instruksjoner
en

kjøpe i vinter. I løpet av de kaldere, snowier tider av året, ikke så mange folk kjøper motorsykler, noe som betyr at forhandlere kan tilby lavere priser for å øke salget.
2

vite hva motorsykkel du ønsker å kjøpe er verdt. Sjekk ut ulike kilder, for eksempel prislappen, produsenten pris og prisene du kan finne på ulike nettsteder. Også, hvis bilen trenger en reparasjon, må du huske å trekke fra kostnadene for reparasjonen fra motorsykkelen totale verdi. Elektroniske ressurser, som for eksempel den amerikanske Motorsyklist Association prising guide, kan hjelpe.
3

Spør forhandlere for å gi deg en liste over sine tidligere solgte motorsykler, som skal omfatte priser og miles. Sammenligning av disse tallene til prislappen på de solgte motorsykler vil gi deg en idé om hvor mye forhandlere er villige til å forhandle.
4

Forhandle. Klistremerke prisene på motorsykler er nesten alltid overvurdere motorsykkelens sanne verdi.
5

Snakk med mer enn én forhandler. For å få den beste prisen, må du shoppe rundt. La hver forhandleren du besøker vet hva andre motorsykkel forhandlere tilbyr, hvis prisen er bedre. Dette kan overtale dem til å senke sine priser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108552.html

Previous:
Next:

motorsykler