Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Size Motorsykkel Windscreens

Ingenting hever verdsettelse av en motorsykkel frontruten som en bille påvirker din panne på riksveg hastigheter . Sport syklister og sti ryttere bruke full - face hjelmer for å unngå slike ulykker. De fleste cruiser fans foretrekker mindre begrensende hodeplagg, og i noen stater , de lovlig ri uten hjelm i det hele tatt . Ulike stiler av frontruter tilby funksjoner som håndtak beskyttelse eller lufting alternativer som påvirker ytre mål , men høyden på noe frontruten bestemmes av en måling tatt fra toppen av frontlys cut-out til det høyeste punktet i plast skjold. Beskyttelse er optimalisert når montering passer den enkelte sykkel og rytter. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

tilpasse fjæringen innstillingene på sykkelen til de mest brukte. Sitte i salen av motorsykkelen og heve støtten . Settle sykkelens suspensjon ved å sprette i salen en gang eller to .
2

en assistent forlenge målebånd fra toppen av frontlys rett opp til en høyde selv med midten av pannen. Registrere måling som grunnlag for frontruten høyde utvalg .
3

Velg en frontrute som er mest lik den innspilte måling. Juster rake av frontruten montering å skreddersy mengden av beskyttelse gitt, og som passer til sykkelen profil eller personlige preferanser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111718.html

Previous:
Next:

motorsykler