Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson Softail Custom History

Året 1984 var stort for Harley-Davidson. Selskapet introduserte Evolution motor, kulminasjonen av sju års utvikling. Den 1340 cc motor debuterte på fem modeller som året, inkludert den splitter nye Softail. Den Softail er designet for å ligne de klassiske motorsykler med fastmontert bakhjulene. Den opprinnelige Softail gjorde likne Harley-Davidson Hydra-Glide, som ble introdusert i 1948 og produsert gjennom 1957. Softail Heritage

Design arbeid på Softail ramme begynte i 1974 i en garasje i St. Louis. Bill Davis, en ivrig motorsykkel Customizer, ikke tilknyttet Harley-Davidson, foretrakk ser av hardtail modellene, "Men min interesse var i lange turer, slik at jeg ikke kunne leve med den vemmelige, ubehagelig tur av den stive." Davis tilpasset sin 1972 Harley-Davidson Super Glide, og legger sin egen trekantet svingarm og en enkelt snøscooter støtdemper, gjemt under setet. Han fortsatte å avgrense hans prototype og til slutt presenterte det til Harley-Davidson i august 1976. Det ville være flere år før Davis og Motor Company endelig kom til en avtale i 1982. Harley-Davidson introduserte Davis 'design som 1984 Softail
Innføring av Softail Custom

Harley-Davidson avduket to nye Softail modeller i 1986:. Det FLHTC Heritage Softail og FXSTC Softail Custom. Den "FL" av Heritage merket at det hadde større forgaffel og "FX" av Custom mente det brukte de mindre gafler inspirert av Sportster-modellene. Den FXSTC Custom var en oppskalere versjon av standarden FXST Softail. Custom hadde mer krom, inkludert krom motordeksel og aksenter på rammen.
Tidlig Softail Custom Forbedringer

Harley-Davidson Softail Custom opprettholdt Evolution 82 kubikk tomme eller 1340 cc motor og med modellår 1999. For modellåret 2000, fikk alle Softail-modellene Twin Cam 88B 1450 cc mot balansert motor. Året etter Harley-Davidson lagt elektronisk bensininnsprøytning til Custom og resten av Softail linjer.
Mer Softail Custom Forbedringer

Harley-Davidson upped motorstørrelse for Softail Custom igjen for 2007 årsmodell. I tillegg til Twin Cam 96 1584 ccm motor, fikk Custom og resten av Softail linjen en ny sekstrinns Cruise Drive-girkasse, opp fra fem-trinns versjon som hadde vært i bruk siden 1986. Den elektronisk bensininnsprøytning systemet ble også oppdatert for 2007. Custom gjennomgikk noen styling oppgraderinger for 2007, inkludert en ny en-brikke sete med integrert passasjer ryggstøtte.
Softail Custom Ride

Bill Davis opprinnelig utviklet Softail fordi han likte utseendet på klassisk hardtail sykler, men ønsket den ekstra komforten av bakhjulsoppheng på lengre turer. Men den skjulte suspensjon systemet av Softail Custom har grenser. For å få utseendet til de klassiske rigid-mount motorsykler ble Custom bygget for å være lav til bakken, noe som nødvendiggjorde begrenset fjæringsvei og en hardere tur. Og at motoren er vanskelig-montert til rammen, legger til vibrasjonen. Den Softail Custom er en særpreget leter motorsykkel, men det kan ikke være det beste valget for lang avstand kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111162.html

Previous:
Next:

motorsykler