Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1997 Harley-Davidson Sportster 1200 Specs

I 1997 satt Harley-Davidson en ny overhead-ventilers motor i en smal, kvikk ramme og Sportster legenden ble født. Den bestselgende modell av linjen, dukket Sportster fra de relativt mørke tidsalder 1950 med innføringen av Evolution motor i 1986 og brast inn i fremtiden, rå effekt hypnotiserende Harley ytelse acolytes overalt. Modifisert og videreutviklet stadig lenger i de påfølgende årene, 40-årsjubileet 1997 XLCH Sportster 1200 Sport og XL Sportster 1200 Custom har begge friere-puste rør for en massiv effektøkning, kraftig forbedret fjæring og en mer sjenerøs kapasitet, reise-vennlig drivstoff tank . XL Sportster 1200 Sport

Preget av sine rå, undervurdert gode utseende og makt, har 1997 XL Sportster 1200 Sport en nydesignet todelt sete som omdannes lett til et solo sete. I hjertet av denne smidig motorsykkel, er en 1200 cc Evolution-motor synkronisert med en fem-trinns girkasse som gir 71 ft-lbs. dreiemoment ved 4000 rpm. Med en 28,9-tommers setehøyde, er Sport høyere enn Custom. Dens stiv ramme er 87,6 inches lang med en akselavstand på 60,2 inches og bakkeklaring på 6,7 inches. Eksos funksjoner forskjøvet Shorty soner.

Tro mot sitt navn, er Sport selve symbolet på en høy ytelse motorsykkel, med kassett-type oppheng med multi-spring reload, og kompresjon og legg demping justeringer. De bakre støtdempere har en ekstern nitrogen reservoaret for å holde oljen fra overoppheting under hard bruk. Reservoarets blære skiller gassen fra oljen for å hindre lufting. Gaflene har en multi-posisjon justerbar rebound og komprimering demper som er velocity-sensitive og gi inkrementelle demping som bevegelse øker.

Sport har en dual-skivebrems foran med to-delt flytende bremseskiver, noe som reduserer spaken press. Kombinasjonen av klebrige Dunlop K591 Elite Sport dekk, høy ytelse bremsesystem og innovative suspensjon forbedre den generelle håndtering og legge til rette for høye svinger hastigheter.
Andre Sport Specs

sportens cockpit har en elektronisk speedometer med kilometerteller, tilbakestillbar trippteller og en turteller. Sportster 1200 Sport er en relativt lett motorsykkel med en tørrvekt på bare £ 497. Drivstofføkonomi er 52 motorveien miles per gallon og 45 by mpg med en 3,3-liter drivstoff kapasitet, og olje kapasitet på 3 liter.
1997 Sportster 1200 Custom
< p> Den drives av en 1200 cc Evolution-motor som gir 71,0 ft-lbs. . dreiemoment ved 4000 rpm, er overdådig ferdig Custom en lett-å-håndtere tur med suveren manøvrerbarhet, dens fem-trinns girkasse gir rask akselerasjon fra alle hastigheter. Custom stive rammen er 87,25 inches lang og med sin relativt lav setehøyde på 27,12 inches og bakkeklaring på bare 4,5 inches, er Custom et ideelt valg for førere av kortere karakter og enhver rytter som liker en lav profil ride. Primære stasjonen er trippel-rad kjede og Custom har en single-skivebrems foran og spor-disc bakhjul. Eksos funksjoner forskjøvet Shorty soner.

Mens Custom har ikke så mange med høy ytelse funksjoner som sin Sport søsken, setter enestående styling det bortsett fra alle de andre Sportster-modellene. Fra krom og svart motor behandling og 21-tommers laced forhjulet til krom styret klemmen og riser kombinert med en bunn-mount hodelykt, er Custom lett det mest glamorøse Sportster familiemedlem.
Tilleggsinformasjon Custom Specs

Custom har en elektronisk speedometer med kilometerteller og tilbakestillbar tripptelleren. Den relativt lett motorsykkel er £ 490. tørrvekt, balansert med et lavt tyngdepunkt som øker den letthet og kvaliteten av håndtering. Drivstofføkonomi er 52 highway mpg og 45 byens miles per gallon. Drivstoff kapasitet er 3,3 liter, olje kapasitet er 3 liter

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108999.html

Previous:
Next:

motorsykler