Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en tennplugg på 2006 KX250F

The KX250F hadde vært Kawasaki primære 250 cc cross motorsykkel siden 2002, med en design som ble opprettet i forbindelse med Suzuki Motor Corporation. I 2006 mottok KX250F en bakke-up redesign som kuttet sine bånd med Suzukis RMZ250. Denne endringen også påvirket måten post-race tennplugg endringer og flere andre vedlikeholdsprosedyrer ble utført. Dette kan være problematisk for en rytter som har oppgradert fra en 2005 eller tidligere KX250F modell. Men gjør den enkle utformingen av KX250F det lett å lære eller tilpasse seg den nyere modellen. Du trenger:
10 og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
4 mm unbrakonøkkel
16 mm Plugghetter
NGK CR9E eller tilsvarende tennplugg
ledningsdimensjon
momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Støtt KX250F med en side stativ. Skru setet boltene fra de øvre bakre hjørner av sidedekslene, under den side av setet, ved hjelp av en 12 mm pipe og skralle. Løft setet av rammen og sett den til side.
2

Skru av øvre og både lavere bolter fra Radiatordekslene, som ligger på begge sider av drivstofftanken, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Trekk Radiatordekslene bort fra drivstofftanken.
3

Vri bensinkranen spaken, som ligger under venstre side av drivstofftank, til "Off" posisjon. Trekk bensinslangen ut av drivstoff ventilutløpet. Skru av øvre drivstofftanken bolt, som ligger nær styring klemme, med en 10 mm-kontakten. Skru den nedre festeskruen fra bunnen av drivstofftanken, med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft tanken ut av KX250F er rammen.
4

Trekk ut tennpluggen cap, plassert på toppen av motoren topplokk mellom rammeskinnene. Blåse trykkluft inn i tennpluggen er montering område på sylinderen høre for å fjerne løst smuss. Skru ut tennpluggen fra topplokket, ved hjelp av en 16 mm Plugghetter.
5

Mål nye CR9E tennplugg gap, avstanden mellom sentrum og side elektrodene på tennpluggen i spissen, bruker en gapping verktøyet. Juster høyde av side-elektroden med den gapping verktøyet, dersom avstanden er mindre enn 0.028 tommer eller større enn 0.030 tommer.
6

Træ ny tennplugg inn i motorens topplokk for hånd. Trekk til tennpluggen til 9,4 fot-pounds, ved hjelp av en 16 mm Plugghetter og en momentnøkkel. Skyv tennplugg kabelen cap over enden av tennpluggen til den klikker på plass. Lett napp på tennpluggen kabel for å sikre at lokket er godt festet.
7

Monter drivstofftanken på KX250F sin ramme skinner. Skru den øvre festebolt på plass, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Skru den nedre montering skrue i bunnen av drivstofftanken, med en 4 mm unbrakonøkkel. Stram den øvre montering bolt til 7,6 fot-pounds, ved hjelp av en 10 mm pipe og en momentnøkkel. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventilutløpet under venstre side av tanken.
8

Monter Radiatordekslene på drivstofftanken. Skru liksvøpet festeboltene på plass med 10 mm-kontakten.
9

Skyv krokene innebygd i bunnen av setet på brakettene innebygd i KX250F i rammen. Skru setet festeboltene på plass på toppen bakre hjørne av sidedeksler, bruker 12 mm-kontakten.
10

Fjern siden stå og sette drivstoff ventil spaken til "On" posisjon før riding KX250F.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111286.html

Previous:
Next:

motorsykler