Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slow Speed ​​Riding Teknikker

Maneuvering en motorsykkel ved lave hastigheter kan være nødvendig i stor trafikk og når man kjører i områder med begrenset plass, for eksempel en parkeringsplass. Fullfører manøvre på en motorsykkel ved lave hastigheter kan være vanskelig på grunn av motstyring problemet med motorsykkel hjul på lave hastigheter. Mange problemer er forårsaket av clutch sluring og bremsing problemer. Motstyring

Counter styring teknikker brukes ved lave hastigheter, rundt 15 km /h og mindre, Motorsykkel Safety Info rapporter. Å effektivt manøvrere en motorsykkel ved lave hastigheter, er rytteren som kreves for å snu styret på sykkelen i ønsket retning mens du lener vekten av kroppen i motsatt retning for å unngå å falle fra motorsykkelen. Denne teknikken er oppnådd ved å lene vekten av rytteren mot den ytterste fothviler av motorsykkelen. Skjev i ulike retninger når du reiser ved lave hastigheter kan føre til problemer, som skiftende rytterens vekt kan resultere i vaklende ridning med rytteren ikke helt har kontroll over motorsykkelen.
Ser

Et stort problem med ridning en motorsykkel ved lave hastigheter er ser veien videre, ifølge Motorcycle Safety Info. Når du reiser ved lavere hastigheter, vanligvis under 15 km /h, kan rytteren ser mot veien rett foran motorsykkelen. En klar bane skal planlegges av rytteren til enhver tid, noe som betyr ser mer enn tre til fem meter fremover for å sikre rytteren er klar over andre biler, fotgjengere og hindringer i veien.

Bremse

effektiv bremsing teknikker for å reise ved lave hastigheter er den begrensede bruken av forbremsen av rytteren, med forbremsen ofte blir for mektig til å la motorsykkelen å stoppe uten rytteren miste kontrollen . Bakbremsen av en motorsykkel er ofte kraftig nok til å stanse en motorsykkel raskt ved lave hastigheter. Bruk av clutch og bakbremsen er en effektiv teknikk for å kontrollere en motorsykkel ved lave hastigheter uten å bruke gass.
Turning

Fullfører svinger når du flytter ved lave hastigheter er vanskelig, med mulighet for å falle fra motorsykkelen en konstant fare, hvorfor Bike rapporter. Å unngå bruk av den fremre bremsen når midtveis i en omdreining er en vanlig årsak til krasjer. Når du er i ferd med å snu, bør forhjulet på motorsykkelen rettes før fronten bremsen er aktivert. Denne teknikken brukes til å fullføre U-svinger på små veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111287.html

Previous:
Next:

motorsykler