Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage din egen Rør for en 650 V-Star

Making rør for en 650 V-Star krever mekanisk kompetanse, kunnskap om motorsykkelen og spesialverktøy. En mal er brukt til riktig konfigurere eksosen slik at du kan ri uten å kontakte en varm rør og helle i svinger uten å skade rørene. Ved valg av materialer må diameteren av røret være kompatibel med den eksosmanifolden på motoren. Making rør for en 650 V-Star begynner med å fjerne setet, gass tank, gamle rør og alt tilbehør som hemmer tilgang til eksos manifolder og motorsykkel rammen. Du trenger
Metric verktøy
1/4-tommers aluminium stang, seks meter lang
Felt markør
Eksosrør tubing
baufil
Flat fil
Fakling verktøy
Slanger bender
Eksosrør parentes
lyddempere og braketter
Vis flere instruksjoner
en

heve motorsykkelen på en reparasjon stativ. Du kan lage rørene med sykkelen parkert på sitt senter stand, men en reparasjon stativ tillater deg å arbeide på et passende nivå.
2

Lag maler for rør med 6-fots lengder på 1 /4-tommers aluminium stang som du bøye for hånd. Posisjon ene enden av hver stang på en eksos manifold og gjøre den første svingen ca 2 inches fra manifolden.
3

Fortsett å bøye og konfigurere maler til de punktene hvor hvert rør kobles til et skjerf, eller lenger for store, åpne rør. Marker maler på plasseringene av lyddempere eller endene av rørene med en filt markør.
4

Mål og kutte eksosrør slangen ved å overføre målinger fra aluminium maler til aksjene materialet. Kutt rørene til riktig lengde med en baufil og fil de grader med en flat fil.
5

Flare slutten av hvert rør for feste på eksosmanifolden med fakling verktøyet.
6

Juster maler på hver rørlengde. Markere plasseringen for svingene med filt markør. Bøye rør i rør bender hjelp av maler som guider for graden av hver sving.
7

Skyv eksos flenser på hvert rør og mot de blusset ender. Installere nye eksos pakninger på manifold og skru flensene til fordeleren. Bolt rørene til motorsykkelen ramme med eksos-rør parentes.
8

Koble lyddempere på hvert rør og sikre forbindelser med skjerf klemmer. Bolt tappene på hver klemme til motorsykkelen. Hopp over dette trinnet hvis du har gjort rette rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111311.html

Previous:
Next:

motorsykler