Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Sjokk på en Honda Shadow 750

Motorsykkel sjokk absorbere bevegelse når du reiser over humper å skape en jevn ride. Innsiden av sjokk har olje og gass, med et stempel i midten. Ettersom stempelet presser gjennom oljen, oppstår det friksjon og komprimeres til en kortere størrelse for å absorbere støt. Det forlenger da etter å ha passert bump å kvele sykkelen og rider.You kan justere strak aksel sjokk og reservoarbergarter sjokk på samme måte på en Honda Shadow 750, men med forskjellige verktøy. Du trenger
Justerbar tang
Flathead skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
Emulsion og gass dempere
en

Place et par justerbare tang på returen justeringshjulet. Innstillingshjulet er en rund metall hjul med tennene på bunnen av sjokk er strak aksel.
2

Snu tang klokken mens du teller hver hørbart klikk for å justere rattet på den strammeste innstilling. Slå tangen mot klokken for å løsne støtdemping. For eksempel, hvis du ønsker sjokket til å absorbere mer bevegelse, og det klikker tre ganger mens stramme den med klokken, og slå tangen mot bare to klikk.
3

prøvekjøre sykkelen og foreta justeringer som er nødvendig.
Reservoir Sjokk
4

Sett inn en flat skrutrekker inn justeringsskruen på sjokk. Reservoir sjokk har en utstående gass reservoar i tilknytning til bunnen av sjokk på utsiden.
5

Skru skrutrekkeren med klokken mens du teller hver hørbart klikk for å stramme støt helt.
6

Drei skrutrekkeren mot et mindre antall klikk for å stramme støt. Bruke en større mengde klikk for å stramme støt mer enn den opprinnelige innstillingen.
7

Test kjøre motorsykkelen og foreta eventuelle nødvendige justeringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107859.html

Previous:
Next:

motorsykler