Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å transportere en motorsykkel til Europa

Du kan sende din motorsykkel til Europa for å selge den til noen i Europa eller til deg for transport når du kommer dit . I begge tilfeller må du lage ordninger for å transportere motorsykkelen via et transportfirma eller transportør som spesialiserer seg på motorsykkelen transport. Du kan også prøve å ringe cargo avdeling av flyselskapet direkte for å se om de kan sende den for deg. De kan sende den for deg , eller de kan henvise deg til en motorsykkel transport selskap. Instruksjoner
en

Finn en motorsykkel transport selskap som skip i utlandet . Se Resources nedenfor for en liste over transportselskaper .
2

Ring flere selskaper til å sammenligne priser og prosedyrer . Når du finner en du liker , lage betalingsordninger og bestille flyturen for motorsykkelen gjennom dem .
3

Fyll motorsykkel tank eller kjøre den rundt før den har mindre enn en fjerdedel tank igjen .
4

Drop av sykkelen på angitt flyselskapet og flyplassen. Pass på å ta det til lasten avdeling . Vanligvis de vil at du skal slippe av motorsykkelen 24 timer i forveien , men transporten selskapet kan gi deg råd om sine regler. Også finne ut om du kan la salveskene på sykkelen eller om de bør fjernes først før transport.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107591.html

Previous:
Next:

motorsykler