Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley koblingsspak Instruksjoner

En Harley-Davidson motorsykkelens clutch hendel er utsatt for konstant bruk, blir trukket inn og ut flere ganger i løpet av en enkelt tur. Mens disse aluminium spakene er ganske holdbare, vil de bryte lett hvis motorsykkelen er droppet. Heldigvis lar clutch hendel enkle design å bli fjernet raskt og med et minimum av verktøy, gjør det til en oppgave som kan utføres i Harley-Davidson forhandler parkeringsplassen ved behov. La det være minst 15 minutter å fullføre denne jobben. Du trenger
Wrench
Flat skrutrekker
Replacement clutch hendel
Vis flere instruksjoner
en

Følg clutch hendel er kabelen på motorsykkelens ramme til lokalisere kabelen adjuster. Skyv gummi støv deksel av kabelen adjuster.
2

Løsne mutteren fra kabelen adjuster med en skiftenøkkel. Slå kabelen adjuster klokken for hånd for å løsne kabelen og clutch hendel.
3

Lirk låseringen ut av clutch hendel er pivot pin, som ligger på undersiden av clutch hendel abbor, med en flat skrutrekker. Skyv svingetappen opp og ut av clutch hendel og clutch hendel abbor.
4

Trekk spaken bort fra clutch hendel abbor. Skyv clutch kabelen sylindriske enden fat ut av clutch hendel er å beholde sporet. Kast clutch hendel.
5

Slip kabelens ende fat i den nye clutch hendel er å beholde sporet. Sett inn clutch hendel inn i clutch hendel abbor.
6

Sett svingetappen inn clutchen spaken og abbor, slik at pinnen i spissen for å stikke fra bunnen av abbor. Trykk på låseringen inn i sporet på svingetappen er utsatt spissen med tuppen av skrutrekkeren om nødvendig.
7

Vri kabelen adjuster mot klokken for å stramme clutchen kabelen. Trekk clutch hendel inn litt for å sjekke clutch kabelen slakk. Trekk kabel med kabelen adjuster til clutch hendel kan bare flytte 1/8 av en tomme før det faktisk trekker kabelen.
8

Stram låsemutteren mot kabelen adjuster med skiftenøkkelen. Trekk gummidekslet over kabelen adjuster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107592.html

Previous:
Next:

motorsykler