Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvorfor ikke Oil Show i Sight Glass of My 2007 Yamaha V stjerne 1100?

The oljekontrollindikatoren bygget inn i høyre side av 2007 Yamaha V stjerne 1100 motor er et nyttig verktøy som lar deg måle Mengden av olje innen motorsykkelen din på et øyeblikk. Men å fylle synet glass med olje krever en varm motor og riktig teknikk. Ikke rush til konklusjoner Hvis synet glass nekter å fylle, kan det hende at oljenivået bare være litt lav. Motorsykkel er parkert på sin Kickstand

V-Star oljekontrollindikatoren er utformet for å fylle når motorsykkelen er holdt i en helt oppreist stilling. Dette hindrer synet glass fra å fylle hvis det er på støtten sin. Til riktig fylle synet glass, Crouch litt til høyre for V-Star før du kan tydelig se oljekontrollindikatoren. Ta tak i høyre håndtak og motorsykkelens ramme, deretter trekker motorsykkelen mot deg til den står oppreist. Hold motorsykkel på plass til synet glass fylles med olje. Senk motorsykkel på stativ sin når du er ferdig.
Cold Motor og olje

å få synet glass å fylle, må din V-Star olje bli varmet til driftstemperatur. Som olje varmes, begynner det å utvide og bli mer flytende. For å varme oljen, parkere V-Star på støtten sin og starte motoren. La den gå i stedet for tre minutter, så stopper motoren og la sin olje takke med et minutt. Kontroller oljenivået som beskrevet i punkt 1.
Oil Supply er for lav

Mangel på olje i synet glass, hvis du har varmet motoren og fulgt den foreskrevne prosedyren, kan være en indikasjon på et lavt oljenivå. Dette kan skje gjennom vanlig bruk, eller gjennom en lekkasje i olje systemet. Inspiser området rundt oljefilteret og oljepluggen på venstre side av motoren for tegn til lekkasje. Stram enten om lekkasjer er til stede. Også se etter lekkasjer rundt motorens sylindere og begge veivhus dekker. Lekkasjer på noen av disse punktene vil kreve nye pakninger å reparere. Hvis lekkasje ikke er til stede, skru av lokket fra motorens venstre veivhuset dekke og hell små mengder 20W50 motorolje inn i motoren. Kontroller oljenivået, som beskrevet tidligere, og legger mer olje om nødvendig til oljen er sentrert innenfor synet glass.
Motoren går

Mens V- Stjerner er i drift, er oljetilførselen under trykk ved oljepumpen og transporteres gjennom motoren, slik at meget lite innenfor motorens bunnpanne. Den retur olje reenters sump etter reiser gjennom motoren, bare for å bli trukket gjennom igjen. Svært få motorsykkelens vil fylle deres syn briller mens motoren er i gang, sperring et overskudd eller mekanisk problem innen olje system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110991.html

Previous:
Next:

motorsykler