Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en motorsykkel Cam Chain

Opprettholde en motorsykkel er ikke så vanskelig. Tune ups bør gjøres jevnlig, oftere hvis du bruker sykkelen til sport og hobby. Du kan spare mye på lønnskostnader hvis du lære hvordan du gjør grunnleggende vedlikehold på sykkelen selv. Kontroll og justering av cam kjeden på motorsykkelen er noe du bør gjøre ofte, ettersom kjettingen kan løsne fra konstant bruk. Du trenger
Hex skiftenøkkel
12mm sekskantnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Prop sykkelen opp på stativet, starte motoren og la den gå . Kontroller referansemerkene på cam adjuster. Referansemerkene viser om bakhjulet er justert. Hjulet skal justeres så tett som mulig med referansemerkene. Hvis det ikke er det, da har du en feiljustert hjul, og cam kjede må justeres.
2

Løsne de to klype boltene på baksiden slutten av regulatoren. Du kan identifisere dette ved sin sekskantede hullet. Roter begge klype bolter 1/4 tommers klokken.
3

Plasser 12 mm sekskantnøkkel inn i sporet på regulatoren. Skiftenøkkelen sporet er stor sekskantede formen på ansiktet til regulatoren. En 5 mm justeringsmuligheter er nok.
4

Inspiser kjeden slakk. Kjeden skal være i stand til å bli trukket over en tomme, og vekselvis en tomme under det for å være av god komfortabel slakk. Hvis det er for stramt eller for løst, gå over justeringen på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109000.html

Previous:
Next:

motorsykler