Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Kjølevæske i en 1993 Honda CBR1000F Motorsykkel

Kjølevæske, mye som motorolje, må endres med jevne mellomrom;? De fleste MC-produsenter anbefaler å endre det på alle andre oljeskift. Dersom kjølevæsken i CBR1000 din blir skitten eller er lav, kan det føre til at motorsykkelens motoren overopphetes, permanent skade sine systemkomponenter. Oljeskift konsekvent kan hindre kostnadene for en motor ombygging eller andre kostbare reparasjoner nedover veien. Du trenger
Front hjulblokk
10 mm fastnøkkel
Pre-blandet frostvæske kjølevann
Bucket
Vis flere instruksjoner
1

Start CBR og trekk den opp på en forhjulet blokk. Kontroller at sykkelen er plassert sikkert på blokken før klatring av og la gå.
2

Fjern eventuelle ettermarkedet radiatordeksel du kan ha installert. Disse er vanligvis sikret med 12 mm bolter på toppen og bunnen av dekselet.
3

Slide en bøtte eller et drypp panne under radiatoren for å samle den gamle kjølevæske. Sørg for at den er plassert rett under radiatoren bunnpluggen.
4

Bruk en 12 mm fastnøkkel for å fjerne kjølevæske bunnpluggen deretter vente på den gamle kjølevæsken renne ned i bøtta. Dette kan ta opptil flere minutter.
5

Bytt kjølevæske tappepluggen, ved hjelp av fastnøkkel. Pass på å ikke krysse-træ bolten og fest den godt.
6

Åpne radiatorlokket på høyre side av motorsykkelen like under styret. Trykk ned og vri lokket mot urviseren.
7

Hell i ferdigblandet frostvæske. Kjølevæsken må være ferdigblandet siden rett frostvæske ikke vil gi mengden av kjøling som er nødvendig for motoren for å holde seg på optimal driftstemperatur. Når du ser kjølevæskenivået stige over salen i reservoaret, er radiatoren full.
8

Sett på radiatorlokket ved å matche opp fanene på huset, trykke lokket ned og vri den klokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107464.html

Previous:
Next:

motorsykler