Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerner jeg GL1500 Saddlebags?

En Honda GL1500 Goldwing er designet for å krysse lange veier i komfort, slik at dets ryttere å lagre nødvendigheter innenfor sine romslige salveskene. Mens disse saddlebags er svært nyttig på bilturer, har de en tendens til å komme i veien når det gjelder å opprettholde motorsykkelen. Hvis faktum, de salveskene hindrer bakhjulet, drivaksel og suspensjon. For å delta på noen av disse komponentene, må salveskene fjernes først. Selv om prosedyren kan legge mer arbeid til vedlikehold oppgaver, er det enkelt og kan gjøres på noen få minutter. Du trenger
Startnøkkel
Phillips skrutrekker
5 mm unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett tenningsnøkkelen i låsen på baksiden av motorsykkelens bagasjerommet boks. Trykk alle tre utløserspakene på bunnen av bagasjerommet boksen for å frigjøre salveskene og stammen lokk.
2

Åpne koffertlokket helt. Trekk motorsykkelens halen og bremselys fra ledningene på undersiden av stammen boksen. Finn kablene som åpner salveskene på stammen utløsermekanismen. Trekk kablene av mekanismen kroker.
3

Bruk en stjerneskrutrekker til å skru de fire boltene på bunnen av bagasjerommet boksen. Trekk den nedre trim dekselet bort fra stammen boksen. Fjern de firkantede bolt dekslene fra saddlebags 'lavere dekker. Skru av dekselet er bolter med en stjerneskrutrekker. Trekk den nedre deksler utenfor saddlebags.
4

Åpne venstre saddlebag helt. Fjern boltene som fester saddlebag til rammen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk venstre saddlebag av rammen og sett den til side. Åpne høyre saddlebag helt. Fjern boltene som fester saddlebag til rammen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk høyre saddlebag av rammen. Reach bak saddlebag og trekke luft slangen av ventilen festet til baksiden av saddlebag. Sett saddlebag side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107463.html

Previous:
Next:

motorsykler