Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er forskjellen mellom en Dyna Low Rider og en Harley-Davidson Sportster?

Dyna og Sportster linjer av Harley-Davidson motorsykler er begge laget av cruisere. Mens flere sykler og modeller gjennom årene har falt under Sportster navn, er Low Rider en bestemt modell innenfor Dyna utvalg av sykler. Generelt sett har Sportster-modellene vært mindre og mer rimelige sykler i forhold til Dyna serien, og Low Rider er intet unntak. Historie

Sportster linje av sykler har en lang og etasjes plass i historien til Harley-Davidson. Få av dagens sykler kan skryte av at de har i utgangspunktet vært i produksjon siden 1957, men det er krav på Sportster linjen gjør. Siden Harley debuterte sykkelen, har mange forandringer, variasjoner og spesielle utgaver blitt utgitt. Men, akkurat som du kan med den opprinnelige modellen i 1957, i dag kan du kjøpe en ny Sportster fra Harley-Davidson med en 883ci motor, en motor størrelse anerkjent som et telekort av merkevaren.

Dyna Low Rider har en mye mer begrenset historie. Dyna serien i seg selv, kom først på 1990-tallet, selv om flere forskjellige varianter av Low Rider har vært tilgjengelig siden innføringen av Dyna rammen.
Rammer

Dyna lave Riders har samme grunnleggende rammekonstruksjon som alle andre sykler i Dyna lineup. Dette er en form for ramme perimeter. Dette betyr at motoren og transmisjonen er omsluttet av en ramme av stål i stedet for å ha et senterrør skille disse to komponentene. Dyna rammen har også sin motor isolert fra rammen med gummi. Dette startet ikke skjer på Sportster rammen til 2004.

Engines

motor alternativer er tilgjengelige i de to syklene har ulik betydelig gjennom årene. Som i 2012 lineup, de ulike Sportster modellene er tilgjengelige i enten en 883 cc eller 1200 cc motor. Det siste året har Dyna Low Rider var i produksjon var i 2009, da det var tilgjengelig med betydelig større 1584 cc motor.
Cost

Sportster linjen av syklene har tradisjonelt blitt plassert som den entry-level Harley Davidson. Den grunnleggende 883 Sportster-modellen er vanligvis den mest prisgunstige lager Harley Davidson. MSRP på en Dyna Low Rider i 2009 var $ 15099. Til sammenligning har en Sportster 883 Lav modell av samme år en veiledende pris på bare $ 6999, mindre enn halve prisen av Dyna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111704.html

Previous:
Next:

motorsykler