Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg bremseklosser på en 2000 Harley Softail motorsykkel?

Å ha ferske bremseklosser installert på 2000 Harley-Davidson Softail er helt avgjørende for maskinens evne til å stoppe raskt og trygt. Inspisere bremseklosser ofte for å sikre at hver pad har minst 1/8 tomme av pad materiale. Noe mindre enn dette og motorsykkelens bremse rotoren kan bli arrete som puten slites ned til metall backing plate. I verste fall scenarier, kan hele bremsesystemet mislykkes, slik at du i en farlig situasjon. Heldigvis, kan bremseklossene byttes enkelt uten behov for spesialverktøy. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
strikken
Phillips skrutrekker
Replacement bremseklosser
Brake renere
Butikk filler
Flat skrutrekker

Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to boltene som fester fronten bremsekalippernes til forgaffelen med en pipenøkkel. Trekk bøylen ut av gaffelen og hjulets bremse rotoren. Hekte en kort strikk ledningen over styret og feste den andre enden til bremsekalippernes å løse opp spenninger på bøylen er bremsen linje.
2

Fjern de to boltene fra baksiden av bøylen med en Phillips skrutrekker for å frigjøre bremseklossene. Trekk bremseklossene ut av bøylen og skille dem fra deres anti-skrangle våren klippet. Plasser et nytt sett med bremseklosser rundt anti-skrangle våren klipp.
3

Rengjør innsiden av bremsekalippernes med brems renere. Konsentrere spray rundt bøylen indre stempler å banke løs skitt buildup eller rusk rundt stemplene. Tørk bøylen tørr umiddelbart med en ren fille.
4

Trykk stemplene i bøylen med en flat skrutrekker. Plasser bremseklossene mellom stemplene. Skru de to boltene i bøylen med en Phillips skrutrekker for å sikre bremseklossene på plass.
5

Skyv bremsekalippernes over forhjulet er bremse rotoren og på gaffelen er festebraketten. Stram caliper er festeboltene med pipenøkkel. Pumpe foran bremsehendelen flere ganger til bremseklossene sitter fast mot den fremre bremse rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107436.html

Previous:
Next:

motorsykler