Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Er Graphite eller Silicon Spray Bedre for Throttle Tubes?

En throttle forsamlingen har mange rør. For å være klar, vi snakker ikke om en forgasser er Venturi eller lysbilde, throttle kabler eller kabel-hus. Vi snakker om gassen i seg selv, den delen du legger hånden på og slå for å gjøre sykkelen gå raskere. Mest sannsynlig har du throttle en ytre "grep" laget av gummi. På undersiden av grepet er en mekanisk montering kjent som en gass-røret. Det er vanligvis laget av vinyl eller aluminium. Slutten av gassen montering kobles til gassvaieren. Vri kabelen, og det aktiverer forgasseren (eller innsprøytning), akselererer eller bremser sykkelen. Den delen må bevege seg jevnt og være fri for rusk. Throttle Tube smøremidler

Både grafitt og silikon spray vil arbeide for å smøre gass røret. Bare om noen smøremiddel vil arbeide for å smøre gass røret. Valgene spenner fra forsamlingen lube til litium fett å tenne slovent /olje som WD-40; grafitt og silikon spray er blant de beste alternativene. Søknad og personlige preferanser kan bestemme noe som er bedre for deg. Men dette er ikke det eneste hensynet på riktig throttle forsamlingen drift.
Rengjøring

Omtrent alt fungerer bedre når det er rent. Throttle rør er ikke noe unntak. Det er mer viktig at gass rør og slutten av styret samt montering der gassen røret festes til gassvaieren alle være ren og fri for grus. Denne forsamlingen er forseglet fra rusk ganske godt. Men rusk kan jobbe seg i, spesielt i en dirt sykkel eller sykkel som kan finne sin styret i gjørma. Den øverste prioritet bør være å rengjøre montering og holde den ren.
Hva slags Riding gjør du?
P Hvis du rir en gate sykkel bare på solfylte dager, er din throttle forsamlingen trolig i god form. Spørsmålet om silikon versus grafitt er av mindre betydning. Hvis du er et eventyr rider, riding i all slags dårlig vær og ulendt terreng, kan det være av mer betydning. Hvis du er en dirt bike rider, du har høyest sjanse for å sette inn styret i en gjørme dam full av grus og grus. Og hvis du er en racer og sykkelen blir tatt fra hverandre, renses og settes sammen igjen på en jevnlig basis, kan det ingen rolle hva slags ridning du gjør.
Fordeler og ulemper ved Silicone Spray og Graphite

Så lenge gassen røret er rent, mange foretrekker følelsen av en silikon-smurt gass tube. Den glir mer jevnt. Det er også mer sannsynlig å blande med fin grus og rusk å hindre funksjonen bør skitt finne sin vei inn gassen forsamlingen. Hvis du liker følelsen av silikon spray og du har enkel tilgang til demontering og rengjøring av gassen montering, bruk den. Hvis, derimot, kommer du til lange avstander i tøffe ridning tilstand, selv om du foretrekker følelsen av silikon, vil grafitt gi deg en fordel. Skulle grit jobbe seg inn i forsamlingen under turen, vil grafitt takle det bedre.
Throttle Cable Lube

Når du har fjernet gassen montering, pleier på kabelen og kabel-forbindelse. Forsamlingen vil ikke fungere godt med en ren, godt smurt gass rør og skitne, gritty kabel-rail og kabel-enden. Rengjør disse også. Men bruker kabel-glidemiddel og være ryddig. Oppbevar den i forsamlingen slik at den ikke finner veien mellom gassen røret og styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110330.html

Previous:
Next:

motorsykler