Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjon for Mikuni BS forgasser

Mikuni America Corp produsenter motorsykkel forgassere. Sin linje av BS forgassere omfatter et stort antall av design varianter, og en progresjon av tre familier eller typer: Type I, Type II og Type III. Alle Mikuni BS serien forgassere er CV (konstant hastighet) forgassere. Konstant Velocity

En konstant hastighet forgasser er et alternativ til en sommerfugl-ventil og andre forgasser design. Den største forskjellen er hvordan det meter luft som strømmer gjennom venturien: røret som tillater luft å strømme gjennom forgasseren, forstøve brensel, og strømme inn i motoren. Spjeldventiler opptre mer som en dør, åpner og lukker en statisk størrelse venturi. CV karbohydrater bruke en annen type ventil som endrer størrelsen på venture, sies å gi "konstant hastighet."
Naming Convention

All Mikuni, "B-serien "CV karbohydrater dele en navnekonvensjon som indikerer spesifikasjoner om design. "B" indikerer en bestemt type forgasser membranen. "D" angir at det er en downdraft forgasseren. "R" indikerer at den har en radial skyver --- den del som måler luftstrømmen. "T" indikerer en flat lysbilde. "W" indikerer en dobbel hals.

Typer

"B-serien" har sett tre designendringer der ulike delene av linjen ble oppgradert. Diafragmaet utforming fortsatte med samme tankegang i løpet av hver type. Type 1 B-serien ble lansert i 1970 og ble en populær lager forgasser valg for Yamaha, Suzuki og Kawasaki. Den type II ble introdusert i 1978/79. Den type III, fremdeles i produksjon, ble utgitt i 1980.
Modeller

B-serien inkluderer enkelt karbohydrater, og "stabler" av karbohydrater i forbindelse med et stativ for bruke på multi-sylindrede maskiner der hver sylinder får sin egen forgasseren. Modellene inkluderer BS Type I, BS Type II, BSR, BSW, BST, BD, BDS, BDSR og BDST. Spesifikasjoner for hver BS carb, inkludert BD /BDS karbohydrater, har unike spesifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110331.html

Previous:
Next:

motorsykler