Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1978 Honda Goldwing Spesifikasjoner

The 1978 GL1000 Goldwing var en touring motorsykkel utviklet av Honda i 1978, fire år etter den første noensinne Goldwing motorsykkel treffe markedet. Mellom 1975 og 1979 ble mer enn 97.000 modeller av GL1000 solgt i Amerika. Modellen ble erstattet av GL1100 i 1979. Makt

motoren på Goldwing har et volum på 60,66 cubic inches, som er volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt til bunn dødpunkt. Det er også fire-takt, noe som betyr at inntaket, kompresjon, forbrenning og eksos-slag alt skje i løpet av to omdreininger av veivakselen. Det er en flat motor med to sylindre på hver side av veivakselen, kjent som et horisontalt motsetning motor. Hver av de fire sylindere har to ventiler festet, disse leder avgassene fra motoren. Sylinderdiameteren, eller boringen, er 2,8 inches og slaget er 2,4 inches, noe som betyr at avstanden at stemplet reiser i sylinderen. Kompresjonsforholdet - forholdet mellom topplokk volum i forhold til volumet av stemplet både før og etter et kompresjonsslag - er 9.2:1. Alt dette genererer 82 hestekrefter med en hastighet på 7500 omdreininger per minutt og en topp frø av 121,8 miles i timen.
Dimensjoner

forhjulet på Goldwing har en diameter på 19 inches, mens bakhjulet er litt mindre, stående på 17 inches. Motorsykkelens tørrvekt - som er vekten av kjøretøyet når den er tømt for alle sine fluider, slik som olje og gass - er 650.4 pounds. Det kan også lagre opptil fem liter gass i tanken sin.

Andre funksjoner

En overliggende kamaksel valvetrain betyr at kamakselen er plassert over forbrenningskammeret. Dette systemet bruker færre komponenter enn en overhead ventil system og veier mindre. En luft-kjølesystem holder motorens temperatur ned, slik at den ikke overopphetes og presterer godt. En fem-trinns girkasse girkasse leverer kraften som genereres av motoren ned i hjulene. Tre skivebremser, to foran og en bak, får i oppdrag å stanse motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108964.html

Previous:
Next:

motorsykler