Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Trygg Vask en motorsykkel frontrute

De fleste moderne motorsykkel frontruter er laget av Lexan eller en lignende form av knuse-resistente plast. Bruken av plast gjør at frontruten for å være lettere og mer holdbar enn glass, men krever nøye valg av en skikkelig rengjøringsmiddel for å unngå potensielle problemer. Faktisk kan bruke sterke kjemikalier slår frontruten disig eller gul, og i ekstreme tilfeller kan gjøre frontruten sving sprø og sprekker i løpet av en kort tidsperiode. Mens flere plast-trygge produkter er tilgjengelige, er mildt oppvaskmiddel og vann er en av de beste og minst kostbare alternativer for å trygt vaske motorsykkelen frontruten. Du trenger
lofri håndklær
Vann
Mild oppvaskmiddel
Chamois
Vis flere instruksjoner
en

Fjern frontruten fra din motorsykkel, hvis mulig, ved hjelp av rask utløserspaker på undersiden av frontruten. Hvis motorsykkelens frontruten ikke lett kan fjernes, kan det bli liggende på plass.
2

Sug en lofri håndkle i varmt vann, deretter drapere det over frontruten. La håndkle i stedet for 10 minutter for å løsne noen tørket avfall og smuss fra overflaten av frontruten. Fjern håndkle og suge begge sider av frontruten med et lavtrykk strøm av vann for å vaske bort løsnet rusk.
3

Vask frontruten med en liberal mengde mild oppvaskmiddel, påføres med en ren, myknet pusseskinn. Bruk lett trykk på overflaten av frontruten for å unngå swirl merker eller riper. Skyll grundig med et lavtrykk vannstråle.
4

Tørk frontruten med en tørr, lofri klut. Installere frontruten på motorsykkelen din, hvis du har fjernet det tidligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110950.html

Previous:
Next:

motorsykler