Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installere Front Sprocket på en 2005 YZ250F

I sin fabrikk-utstedt trim, Yamahas 2005 YZ250F var en kompetent, all-around motocross-partisk dirt bike. Men når maskinen flyttes fra uformell riding til konkurransekjøring, all-around naturen som fungerer godt på en sti kan legge igjen en ny racer på sisteplass på banen. Mens det er mange ytelse oppgraderinger tilgjengelig for YZ250F, hvorav de fleste krever en heftig racing budsjett, en billig boost i ekstra topphastighet eller akselerasjon kan finnes ved å erstatte aksjen foran tannhjulet. Som en ekstra fordel, kan sprocket endringer gjøres på noen minutter med litt øvelse. Du trenger:
Stikknøkkel
27 og 32 mm kontakter
Dirt sykkel stå
12 mm halvmåne skiftenøkkel
4 mm unbrakonøkkel
Stiff børste
Parts rengjøring spray
Vis flere instruksjoner
en

lene motorsykkelen på sin trekant stand. Løsne bakakselen mutter, plassert på høyre side av bakhjulet, ved hjelp av en pipenøkkel og en 27 mm-kontakten.
2

Plasser en dirt bike stå under motoren for å støtte den i oppreist posisjon.
3

Løsne kjede-justering låsemuttere, som ligger foran aksel blokker på begge sider av den bakre svingarm, ved hjelp av en 12 mm halvmåne skiftenøkkel. Slå både kjede-adjuster bolter klokken fire selv blir å løsne kjedet, med samme nøkkel. Skyver du bakhjulet frem til å skape mer slakk i kjeden.
4

Shift motorsykkelen i femte gir, ved hjelp av clutch hendel og shifter pedal. Løft stasjonen kjeden av fronten sprocket tenner, for hånd.
5

Fjern den fremre tannhjulet vakt fra venstre side av motoren, med en 4 mm unbrakonøkkel. Bøy sprocket Fjærring faner bort fra sprocket nettet, ved hjelp av en flat skrutrekker. Skru den fremre tannhjulet mutter, ved hjelp av en pipenøkkel og en 32 mm-kontakten. Trekk låseskive og den fremre tannhjulet ved overføring mellomaksel, for hånd.
6

Rengjør girkassen mellomaksel, med en stiv børste og en del rengjøring spray, for å fjerne skitt eller olje buildup fra akselen er splines.
7

Sett den nye fronten tannhjulet på overføring mellomaksel, etterfulgt av en ny låseskive. Skru den fremre tannhjulet mutteren på plass og stram til 32 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 32 mm-kontakten. Bøy låseskiven faner oppe og mot tannhjulet mutter, med en flat skrutrekker. Sett tilbake det fremre tannhjulet vakt på motoren, med en 4 mm unbrakonøkkel.
8

Drei begge kjeden justerbar klokken fire med svinger, ved hjelp av en 12 mm halvmåne fastnøkkel til å stramme kjedet. Kontroller at hakk skåret i toppen av begge aksler blokker er innrettet med de tilsvarende hakk skjære inn i svingarmen for å sikre at drivhjulene er innrettet. Juster loosest side av bakhjulet ved hjelp av kjedestrammertappen bolt, inntil bakhjulet er justert.
9

Fjern motorsykkel fra dirt bike stå og lene den mot sin trekant stand. Stram den bakre aksel mutteren til 70 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 27 mm-kontakten.
10

Place motorsykkelens overføring i "nøytral", med clutch hendel og shifter pedal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111451.html

Previous:
Next:

motorsykler