Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en motorsykkel er Shock dempende

Shock dempe er en av de viktigste delene av suspensjon oppsett på en motorsykkel. Shock dempe kontroller hvor fort en suspensjon oppsett er komprimert --- bare hvor hardt eller mykt det er når de brukes. Suspensjon oppsett er en veldig personlig del av motorsykkel vedlikehold. Mens en rytter kan nyte og foretrekker en hardere fjæring oppsett, kan en annen rytter foretrekker en ekstremt myk oppsett. Mye avhenger av hva slags ridning en motorsyklist gjør også. Lett løypekjøring kan kreve en annen oppsett enn en motocross løp. Du trenger
Motorsykkel senter stativ eller trekant stå Vis
Flathead skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

Ta motorsykkelen for en kort tur og prøve å få et føler for suspensjonen. Ta oppmerksom på om komprimering føles vanskelig for din vekt og stil eller hvis det føles myk.
2

Trekk motorsykkelen på et flatt, stabilt underlag og ta det på en motorsykkel senter stativ. Hvis du ikke har et senter stativ, prop sykkelen solid mot sin trekant stand.
3

Finn kompressor ventil på høyre side av motorsykkelen. Denne delen ligger på det som ser ut som en liten, rund tank.
4

Bruk en flat skrutrekker til å vri regulatoren flere klikk i én retning. Urviseren stivner demping. Mot klokken myker demping. Juster og teste etter behov.
5

Finn de dempe justerbar på toppen av både motorsykkel gafler. Vri justerbar, nok en gang ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Hold dem perfekt synkronisert, kronglete ett klikk på et tidspunkt på begge gaflene. Juster og teste etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110052.html

Previous:
Next:

motorsykler