Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljen i en M109R

Kontrollere oljenivået er en av de mange rutinemessig vedlikehold som skal utføres på Suzuki M109R . Kontroll av olje forhindrer problemer med lave olje nivåer og olje overløp . Det er en unik fremgangsmåte for kontroll av oljen som må utføre for å oppnå en nøyaktig avlesning . Kontroll av oljen vil ta deg omtrent en halvtime å fullføre ordentlig . Det er også viktig å utføre prosedyren i et godt ventilert område for sikkerhet. Du trenger
Rag
Portable motorsykkel lift
Vis flere instruksjoner
en

Park din M109R i et godt ventilert område for å hindre farlig eksos oppbygging. Start sykkel og la den gå på tomgang i 15 minutter .
2

Slå av tenningen og la sykkelen sitte i tre minutter. Stå på sykkelen så oppreist som mulig , ved hjelp av en bærbar motorsykkel løft hvis mulig .
3

Finn peilepinnen på motoren og skru det. Peilepinnen er plassert på venstre side av sykkelen når du sitter på den, gjemt like under sylinderen . Tørk av olje utenfor peilepinnen med en fille .
4

Sett peilepinnen i blokken uten å stramme den. Trekk opp peilepinnen og kontroller oljenivået i henhold til svømmehud delen . Sett peilepinnen og skru den fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111158.html

Previous:
Next:

motorsykler