Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel belysning krav

Motorsykler er vanligvis mindre synlige enn biler, lastebiler eller andre biler på veien - spesielt om natten. På grunn av dette, er det mange forskrifter fastsatt ved lov og andre standarder for produksjon som detalj motorsykkel krav til belysning. Forskriften bidra til å gjøre en motorsykkel så synlig som mulig samtidig som det gir den beste sikten for motorsyklisten. Frontlykter
Motorsykkel frontlys

kjørelys, som med nesten alle biler, er de smarteste og mest synlig lys på bilen. Frontlykter gir også den mest sikt for sjåføren. Den felles lov for en motorvognens (inkludert motorsykler) frontlykter sier at de må monteres i en høyde på ikke mindre enn 22 inches og ikke mer enn 54 inches. Det er ingen enkel standard for maksimal intensitet av frontlys belysning fordi overflod av produksjon design gjør det nesten umulig å regulere. Men føderale loven sier at frontlyktene ikke kan være rød eller blå eller fyrlykter, herunder gjennomføring av blinkende eller alternative belysning. Nesten alle stater krever også dagtid arbeider frontlykter for motorsykler.
Baklys
Motorsykkel baklys

inkluderer Baklysene på en motorsykkel natten og kjørelys og bremsen lysene. Break lys, som med alle operativsystemer kjøretøy, er lovpålagt. Disse lysene er pålagt å være rød, men er gjenstand for en lempning i variant av fargen rød. Pausen lysene er pålagt ved føderal lov til å være godt synlig i løpet av natten og dagen. Imidlertid er kjørelys kun nødvendig om natten.
Turn Signals
Turn signal

Bare noen få stater tillater hånden signaliserer på en motorsykkel. Imidlertid har nesten alle motorsykler bygget i løpet av de siste 30 til 40 år blitt designet og utstyrt med blinklys. Føderale Blinklys krav bare si at de ikke kan veksle i farger og kan kun bestå av gul eller hvit farge.
Ekstra belysning

Ekstra belysning kan legges til en motorsykkel, men det er visse lover som begrenser den type og funksjon av ekstra belysning. Loven sier at noen lys på et kjøretøy, annet enn en frontlys, ikke kan produsere en bjelke med en intensitet større enn 300 stearinlys makt og ikke kommer til et punkt av veien utover 75 meter av kjøretøyet. Disse lysene kan heller ikke utføre blinkende eller alternative belysning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108055.html

Previous:
Next:

motorsykler