Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en motorsykkel Transmission

Overføring på en motorsykkel tillater føreren å regulere og kontrollere hastigheten på sykkelen med clutchen på en lignende måte som manuell girkasse funnet i en bil. Den vanligste overføring problem i en sykkel er når en av tannhjul inne i drivhjulsats glipper ut av sted eller pauser. En ødelagt eller gled utstyr kan føre til et tap i fremdrift som i sin tur skaper sannsynligheten for tap i kontroll som kan resultere i et farlig uhell for sjåføren. Den enkleste måten å feilsøke overføringen er å ta motorsykkelen på en kort prøvetur. Instruksjoner
en

Place girene i nøytral for å stoppe flyten av kraft fra motoren til hjulene.
2

Kontroller motorens rotasjon ved å trykke på startknappen og lytte for motoren å snu.
3

Drive fremover, overvåke graden av motstand du møter fra foten pedal som du skifte gjennom girene. Problemer med hardt giring kan tilskrives ikke er justert riktig clutch, skitne girolje, dårlig justering av disken-aksel og hovedaksel, skadet skift gafler eller en skadet skift trommel.
4

Lytt for noen unormale lyder som kommer fra girene, for eksempel sliping, angiveri eller skrikende. Noen lyder utenom det vanlige bør undersøkes umiddelbart da disse kan foreslå en ødelagt utstyr eller slitte peiling
5

Sjekk turtelleren:. Hvis måleren beveger seg i et raskere intervall enn det normalt gjør, det er et tegn på at motoren ikke blir regulert skikkelig av overføringen.
6

Shift opp og ned hvis giret plutselig endres. Hvis du ikke klarer å kontrollere utstyret ved å flytte opp eller ned, er dette det som er kjent som sklir ut av gear. Mange hovedkomponenter kan føre til overføring til å skli ut av utstyret, herunder skiftende sammenhengen, skiftende mekanismen, skift gafler, stopperen, skiftet trommel, en slitt viktigste, Countershaft splines, utstyr hunder og til slutt girene selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107180.html

Previous:
Next:

motorsykler