Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en Yamaha YFZ450

Kabling en Yamaha YFZ450 tar tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer. Med unntak av racing mekanikere som tilbringer hver våkne time bygge motorsykler, krever kabling en motorsykkel ved hjelp av service manual. Den ledningsnett for din Yamaha YFZ450 har målt grener for et bestemt oppsett, og du installerer sele med fendere, gass tank og sete fjernet fra motorsykkelen. Når den primære anlegget er installert, kobler du avdelingskontorer ledninger til andre tilbehør og lysene som du skrur på motorsykkelen. Du trenger:
Yamaha YFZ450 service manual
ledningsnett
Nylon bånd
Metric verktøy
Vis flere instruksjoner
Primary Kabling
1

Legg på ledningsnettet på toppen av motorsykkelen. Referere til den elektriske delen i service manualen og identifisere front, midt og bak på selen ved å sammenligne kontakter og ledningsfarger til diagrammer og beskrivelser i håndboken. Identifiser batteriledningene.
2

Route de aktuelle stikkledninger og kontakter tenningen coil, CDI boks, tenning timing og bensinpumpen. Route filialens ledninger og kontakter til eksos sensor og temperaturføler på motoren. Fest hver ledning til motorsykkelen rammen eller et stativ med nylon bånd.
3

Fest den viktigste delen av selen til motorsykkelen ramme med nylon bånd. Plasser batteriledere på batteriet. Ikke koble til batteriet fører til at batteriet på dette punktet.
Tilbehør Kabling
4

Identifiser grenen ledninger og kontakter for baklys og bremselys bryteren. Route de baklys ledningene på baksiden av motorsykkelen. Kontaktene feste når du installere bakskjermene. Koble bremselys gren ledning på bremselys bryter over den bakre bremsepedalen.
5

Route grenen wire for instrumentpanelet og tenningslåsen og gjøre tilkoblinger. Trekke kabelen til starteren bryteren på styret og koble ledningen på bryteren.
6

Plasser forsiden fender montering foran på motorsykkelen. Løft forsamlingen på plass og koble frontlys ledningene på baksiden av lysene. Fest fender forsamlingen til motorsykkelen med de riktige metriske verktøy.
7

Plasser bakskjermen montering på baksiden av motorsykkelen. Løft forsamlingen på plass og koble baklys ledningen på baksiden av lyset. Fest bakskjermen forsamlingen til motorsykkelen.
8

Sett på bensintanken til motorsykkelen og koble drivstoff linje fra bensinpumpen. Koble batteriet fører til batteriet. Fest setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111237.html

Previous:
Next:

motorsykler