Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Sjokk på en 1992 Yamaha motorsykkel

Yamahas motorsykkel line-up i 1992 inkluderte en rekke modeller, hver med en annen suspensjon oppsett. Mens alle Yamahas motorsykler brukt en teleskopisk forgaffel, noen sykler, slik som V-Max og Virago, benyttet en eldre stil tvilling bakre støtdemper oppsett. Høy ytelse modeller, som FZR-serien sport sykler og YZ skitt sykler, brukte en mono-shock system. I dag har mange av disse støtdempere slitt forbi sin beste alder og krever erstatning for å gjøre motorsykkel kjørbar stand. Selv om oppgaven er ganske grei, vil en Yamaha service manual gi ytterligere spesifikasjoner og detaljer som kreves av din modell. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Jack
unbrakonøkkel satt
Vis flere instruksjoner
Front Fork Replacement
en

Løsne den fremre bremsekalippernes montering bolter, fender bolter, forakselen mutter og aksel klype nøtter på bunnen av gaffel ben, med en pipenøkkel.
2

Løft fronten på motorsykkelen er lagt inn ved hjelp av en jekk under motoren. Hev motorsykkel på sitt senter stand også, hvis utstyrt med en.
3

skru fra hverandre fremre bremsekalipere og front fender, med en pipenøkkel. Skru forakselen mutter, trekk akselen ut av gaffelen og forhjulet.
4

Løsne gaffel klype bolter på øvre og nedre styring klemmer, med en pipenøkkel. Dersom motorsykkelen er utstyrt med clip-on stil styret, som monteres direkte på gaffel rør, løsne håndtak 'klype bolter med en umbraconøkkel. Trekk gaffel beina ut fra bunnen av styringsgruppen klemmer.
5

Skyv øvre rør til nye gaffel bena gjennom styring klemmer til toppen av røret er i flukt med toppen av øvre styring klemme. Stram styring klemmer 'klype bolter med en pipenøkkel. Trekk til sykkelstyret 'klype bolter med en umbraconøkkel, hvis det er nødvendig.
6

Skyv forakselen gjennom gaffel ben og forhjulet, og skru akselen mutter på plass med en pipenøkkel. Sett tilbake det fremre støtfanger og bremsekalipere, med en pipenøkkel.
7

Senk motorsykkel fra jekken og plasser den på stativ sin.
Twin bakre støtdemper Utskifting
8

Løsne de bakre støtdempere 'øvre Monteringsmutterene på motorsykkelens ramme og nedre bolter på baksiden svingarm, med en pipenøkkel.
9

Raise motorsykkelen med en jekk eller løfte den på sitt senter stand, hvis utstyrt med en. Legg et stykke tre under bakhjulet for støtte.
10

Fjern den øvre mutteren og nedre bolt fra en av støtdemperne, med en pipenøkkel. Trekk støtdemper off av motorsykkelen og erstatte den med en ny støtdemper. Stram montering mutter og bolt med en pipenøkkel. Erstatte den gjenværende støtdemper, etter samme metode.
11

Nedre motorsykkelen på stativ sin.
Mono-Shock Replacement
12

Fjern motorsykkelens lavere fairings og eventuelle paneler som vil begrense tilgangen til bakre støtdemper og svingarmen, ved hjelp av en umbraconøkkel.
13

Skru løs mutterne fra den bakre støtdemper er festeboltene på motorsykkelens ramme og bakre svingarm, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel og en pipenøkkel.
14

Hev motorsykkel med en jekk eller løfte den på sitt senter stand, hvis utstyrt med en. Legg et stykke tre under bakhjulet for støtte.
15

Skru av støtdemper er bolter med en pipenøkkel, fjern deretter støtdemper fra motorsykkelen. Monter den nye støtdemper på bakre svingarm og stramme den nederste montering mutter og bolt med en pipenøkkel. Installer støtdemper øvre festes oppå motorsykkelens ramme. Stram den øvre montering bolt og mutter med en pipenøkkel.
16

Sett den nedre Fairings og eventuelle andre paneler fjernet tidligere, ved hjelp av en umbraconøkkel. Senk motorsykkel på stativ sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110468.html

Previous:
Next:

motorsykler