Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er Stigerør på motorsykler?

Stigerør er tårn-lignende braketter som fester et styre på gaffelen og finnes på de fleste motorsykler som bruker et enkelt stykke, rørformet styret. Mens deres formål er funksjonell, ettermarkedsprodukter alternativene gir en rekke stigerør som kan endre både komfort og utseende av en motorsykkel. Styre Riser Construction

Mest styret stigerør er laget av stål eller aluminium og solgt som et par, med hver riser inkludert en solid base og en cap. Stigerøret basen monteres vanligvis på den øvre gaffel klemmen ved hjelp av en bolt innført gjennom bunnen av klemmen, selv om noen stigerør integrere en monteringstappen inn i bunnen av stigerøret basen. Tuppen av innlegget er gjenget, slik at stigerøret base til å festes til gaffelen klemmen med en mutter og skive. En fordypning er skåret inn i midten av stigerøret base og hetten, slik at en 7/8- til en-tommers håndtak som skal holdes godt på plass. Hetten er boltet på plass over styret og stigerøret basen. Stigerørene caps er også gjenstand for variasjon, og noen stigerørsbaser dele en lengre, ett stykke cap som strekker seg over midten av styret.
Funksjonell Bruker

Bortsett fra å gi et festepunkt for styret, kan stigerør brukes til å isolere rytterens hender fra lammende motor vibrasjoner gjennom gummierte dempere. Demperne er satt inn i stigerørreaktorene mount hull boret inn i den øvre gaffel klemme, gjennom hvilken stigerørene basen innleggene er satt inn. Stigerørene kan også brukes til å flytte styret tilbake og bort fra forgaffelen, redusere avstanden rytteren må nå å styre.
Styre Stigerør og Rider Comfort

Komfort er et hovedanliggende for mange motorsykkel ryttere, med de fleste investere i produkter for å øke den. Mindre ryttere eller de med kortere armer ofte trenger for å nå frem til å komme på styret på alle, men de minste motorsykler, noe som resulterer i armen tretthet og ryggsmerter. Installere et stigerør sett som har trekke en lengre tilbake - beløpet stigerørene flytte styret bort fra forgaffelen - kan plassere rytteren i en komfortabel kjørestilling. Likeledes kan høyere eller lengre væpnede ryttere dra nytte av kort stigerør for å gi mer rom for arm.
Stigerør på Custom Motorcycles

Motorsykkel ryttere som å endre sine maskinenes utseende i en eller annen form. Noen gjør svært små endringer, mens andre velger å erstatte så mye av de lager komponenter med krom eller karbonfiber elementer som mulig, og styret stigerør er ikke utelukket. Ettermarkedet er full av stigerør som varierer i farger, materialer og former for å passe smak av selv de mest kresne motorsykkel entusiaster. Stigerør er vanligvis valgt for å passe den generelle temaet for motorsykkel og ofte innlemme designelementer funnet andre steder på maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111565.html

Previous:
Next:

motorsykler