Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å hoppe starte din 2005 Softail

Mens Harley-Davidson anbefaler ikke jump-starte en sykkel, innser de at det fra tid til annen kan det være nødvendig å hoppe starte din Harley Softail. Skulle du finne deg selv på siden av veien med et dødt batteri, en prosedyre som dette kan få deg tilbake på veien. Den gode nyheten er at denne prosedyren er ganske enkel hvis du observerer noen viktige regler. Vanligvis bør du være i stand til å hoppe starte din Softail i fem til ti minutter. Du trenger
Phillips-head skrutrekker
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

inn din Softail nær bilen som du skal bruke for jump-start prosedyren. Slå både tenning på begge kjøretøyene utenfor.
2

Fjern motorsykkel sete med en Phillips-skrutrekker og plassere setet på en sikker, out-of-the-way sted.


3

Koble til en av de røde (positive) klemmer til den positive terminalen på motorsykkel batteri. Koble den andre røde klemmen til den positive terminalen på bilbatteriet.
4

Koble til en av de sorte (negative) klemmer til den negative terminalen på motorsykkel batteri. Koble den andre svarte klemmen til en bolt eller annen tilgjengelig metalloverflaten i motorrommet på bilen.
5

La kablene til å forbli på plass i flere minutter. Start motorsykkel. Hvis sykkelen ikke vil starte, slå den av og vente enda noen minutter før du prøver igjen. Fjern klemmene når Softail har startet. Bytt setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107335.html

Previous:
Next:

motorsykler