Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki GS Resources

Suzuki introduserte GS-serien motorsykkel i 1976 med tre modeller, GS400, GS550 og GS750. Disse var Suzukis første motorsykler med 4-takts motorer. De originale GS-modellene hadde luftkjølt 4-sylindrede motorer. Suzuki markedsfører fortsatt sykler under GS etiketten, men tradisjonalister vurdere de produsert mellom 1976 og 1986 for å være de "klassiske" GS motorsykler. Etter 1986 årsmodell, gjorde Suzuki betydelige endringer i motorene i GS-modellene. Offisiell Suzuki Resources

Den offisielle Suzuki nettside gir omfattende informasjon om de siste tre modell år med dagens GS-modellene. Nettstedet gir også informasjon om tilbehør for hver av syklene.
Omfattende Resources

GS Resources er den autoritative nettside for klassiske Suzuki GS modeller laget mellom 1976 og 1986 . Det har seksjoner på historien til sykkelen, anbefalinger, teknisk informasjon, bilder og et forum for eiere.

Suzuki Cycles, med undertittelen "Alle Suzuki motorsykler som noensinne er bygget" har en betydelig del på Suzuki GS. Det inkluderer en side på hver modell under GS etiketten med en historie av den enkelte modell. For enkelte modeller området har også tidsskriftartikler og offisielle Suzuki brosjyrer.

Auto Evolution har en lett-å-navigere delen på Suzuki GS. Den dekker alle modeller laget fra 1976 om stede. Den har et bilde og omfattende spesifikasjoner på hver modell.

Total Motorsykkel har en omfattende Suzuki seksjon arrangert av årsmodell. Den dekker alle de Suzuki GS-modellene, men du må gjøre litt graving, klikke på hvert år, og deretter klikke på nytt på den spesifikke modellen du ønsker å lese om.
Modellspesifikk Resources og

GS Twin er dedikert til Suzuki GS500, GS500E og GS500F modeller. Nettstedet gir informasjon om vedlikehold, en how-to siden og en oppslagstavle.

Motorsyklist Online har omfattende spesifikasjoner på Suzuki GS500F for modell år 2004 gjennom 2009.

Toppfart har begrenset informasjon om 2006, 2007 og 2010 Suzuki GS500F. Nettstedet gjør gi spesifikasjoner og bilder for hver av de tre modellene.
Teknisk og reparasjon Resources

B. Wringer gir reparasjon og vedlikehold for Suzuki GS. Nettstedet har også flere bildegallerier fra GS rally.

T. Holt gir vedlikehold og reparasjon for flere konkrete modeller av Suzuki GS.
Video og Photo Resources
p Det er ganske mange videoer av ulike modeller av Suzuki GS i aksjon lagt ut på You Tube.

Bike Pics har en seksjon med brukervennlig presentert bilder av de fleste Suzuki GS-modellene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108048.html

Previous:
Next:

motorsykler