Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polsk Aluminum Motorcycle Felger

Din motorsykkel er din stolthet og glede, og du vil at den skal se ut sitt beste. Ingenting er en større avkjøring enn en stor, prangende sykkel med anløpet, felger flekkete utseende aluminium på hjulene. En liten bit av rasping sammensatte og mye albue fett kan bringe en imponerende glans til felgene på hjul. Deretter kan du nyte beundrende blikk mens du kjører nedover gaten i motorsykkelen. Du trenger:
Needle-nese tang
Breaker bar
Soft håndklær
Soap
Vann
Buffing sammensatte
Soft lerret klut
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulene fra motorsykkelen, slik at du kan nå alle deler av felgene. Trekk ut metalldekselet pin holder mutteren med et par av nål-nese tang. Deretter bruker du en breaker bar å løsne låsemutteren, snu breaker bar mot klokken til mutteren løsner nok til at du kan løfte den av. Ta av hjulet og legg det til side. Ta av det andre hjulet på samme måte.
2

Fjern skitt på overflaten fra dine felger med et mykt håndkle og vanlig såpe og vann. Skyll håndkleet i rent vann og tørk den rundt felgene å skylle av såpe, tørk felger med et tørt håndkle.
3

Spre en krone-størrelse dråpe rasping sammensatt på en myk canvas klut. Gni det på felgene, bevege hånden med klokken i små sirkler.
4

Ta en ren lerret klut og tørk av all polish fra felgene. Tørk felger med et rent håndkle. Buff felgen med en annen rent håndkle.
5

Legg en andre, tredje eller fjerde lag med polish, som beskrevet i trinn 3, til du kommer til ønsket glans på felgene. Fjern all den polske etter hver påføring av et annet strøk. La felgene tørke i mellom strøk.
6

Sett hjulene tilbake på motorsykkelen i motsatt rekkefølge av prosedyren beskrevet i trinn 1.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106909.html

Previous:
Next:

motorsykler