Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Drain forgasseren Boller på en 1995 Honda Nighthawk 750

Tømming din motorsykkelens forgassere av gammelt drivstoff er en av de første trinnene i å gjenopplive en sykkel som har stått parkert i en lengre periode. Hvis 1995 Honda Nighthawk 750 har sittet på en stund, er en av de enkleste metodene for å fjerne foulet gass fra Honda Nighthawk å drenere motorsykkelens dupp boller, reservoaret som holder drivstoff i forgasseren. Mens metoden er enkel nok, kan mange Nighthawk 750 eiere bli tatt bakk av den tilsynelatende kompliserte arbeidet i motorsykkelen sin. Heldigvis, drenering flottøren boller er enklere enn det ser ut. Du trenger
Liten container
Kort flat skrutrekker
Butikk håndklær
Vis flere Instruksjoner
en

Vri bensinkranen til " AV "-stilling. Dette vil hindre mer drivstoff mates til forgassere mens float boller er drenering.
2

Finn de avlange flottørskål avløp skruer under hver forgasser. Plasser en liten beholder under den første forgasseren og skru tappeskruen med en kort flat skrutrekker. La drivstoffet renne fra flottørskål.
3

Inspiser flottøravleder skruen og O-ring eller pakning er skadet. Hvis pakningen er revet eller skadet, bytt den for å hindre drivstofflekkasje. Rengjør tappeskruen ved å tørke den med en klut før du setter det inn i forgasseren er flottørskål.
4

Gjenta trinn 2 og 3 inntil alle fire forgasser float boller har blitt drenert. Tørk bort drivstoff som kan ha blitt smittet med en klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106944.html

Previous:
Next:

motorsykler