Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Stator på en 1999 Honda CBR1100XX

The stator er en integrert del av din CBR1100XX dynamo-baserte ladesystem. Statoren i seg selv består av en stålring som er tett pakket i kobbertråder Disse omgir den magnetiske svinghjul på venstre side av motorens veivaksel. En elektrisk strøm passerer gjennom statoren, hvor det er manipulert av de magnetiske krefter som oppstår når det roterende svinghjulet. Dersom statoren er svingete wire er skadet på noen måte, vil dynamoen evne til å lade opp CBR batteri bli berørt. Bytte stator er ikke så vanskelig, men å være kjent med din CBR motor og fairings er nyttig. Du trenger
Startnøkkel
4 og 5 mm Allen fastnøkkel
Shop håndkle
Aceton
Barberblad
10 mm socket
Stikknøkkel
Silikon pakning tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Løft CBR1100XX på sitt senter stand. Låse setet låsen på venstre side av halen kåpe med tenningsnøkkelen, og løft setet ut av CBR er rammen.
2

Fjern de lavere Fairings fra CBR1100XX din. Skru den nedre kåpe er bolter med en 4 mm unbrakonøkkel, trekk deretter kåpen ut fra under motorsykkelen.
3

Følg statoren er ledningene fra dynamo dekselet, som ligger på venstre side av motorens veivhus, til rammens seteskinnene. Trekk statoren er kontakten fra CBR ledningsnett. Trekk statoren ledningsnett bort fra rammen.
4

Skru boltene fra dynamo dekselet, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk av dekselet av veivhuset, ved hjelp av en side-til-side bevegelse. Statoren er festet til innsiden av dynamoen dekselet.
5

Fjern statoren ledningsnett klemmen fra innsiden av dynamoen dekselet med en 10 mm tilslutning og en pipenøkkel. Unbolt statoren fra dekselet med en 5 mm unbrakonøkkel.
6

Fjern silikon pakning fugemasse fra de møtende flatene på dynamo dekselet og motorens veivhus med en klut fuktet med aceton. Hvis det er nødvendig, forsiktig skrape av eventuelle gjenværende fugemasse med et barberblad.
7

Bolt en ny stator på dynamo dekselet med en 5 mm unbrakonøkkel. Route statoren er ledninger til hakk kuttet inn i siden av dekselet. Trykk på gummimaljen festet til ledningene inn i sporet til å forsegle lokket.
8

Coat dynamoen dekselets anleggsflaten med silikon pakning fugemasse, deretter bolt dekselet på plass mot motorens veivhus med en 5 mm unbrakonøkkel. Route statoren er ledninger til rammens seteskinnene og plugg den inn i ledningsnettet.
9

Sett de lavere Fairings, med en 4 mm unbrakonøkkel. Låse setet på plass og ta ut tenningsnøkkelen fra setet lås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110644.html

Previous:
Next:

motorsykler