Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tilpasser Motorsykkel Seter i Florida

Å ha en tilpasset motorsykkel sete gjør ikke bare motorsykkel ser bedre, kan en tilpasset sete også gi mer komfort enn en aksje sete, eller kan senke setehøyden så en kortere person kan trygt ri en høyere motorsykkel. Mange selskaper tilbyr tilpassede seter, men bare å sette en tilpasset cover på annen skum ikke tilpasse ikke setet til den aktuelle rytteren som skal bruke det. Heldigvis, er en sann tilpasset sete dannet til komforten av rytteren en gjør det selv prosjekt ryttere kan oppnå i en helg. Du trenger:
Motorsykkel sete pan
Tenger
Høy tetthet skum
Spray limet selg Electric kniv, File
Permanent markør
New setetrekk
Heavy duty stiftemaskin og stifter
Vis flere instruksjoner
Å gjøre en Custom Motorcycle Seat
en

Ta ut den eksisterende setetrekk. Ved hjelp av tang, trekker de stiftene som holder eksisterende dekselet på plass. Når løsner, avgjøre om eksisterende skum kan formes ved å legge til eller fjerne skum, eller om du trenger å starte friskt. Med mindre den eksisterende skum har mange tårer, ved hjelp av det som allerede er der kan gjøre jobben enklere. Hvis du bestemmer deg for å starte friskt, kuttet en grunnleggende sal form av skum med høy tetthet og bruke spray lim og fest den til setet pan.
2 p Med dekselet av setet, sitte på den som om du var faktisk ridning. Føle hvor skum føles for tykk, og hvor du ønsker mer padding eller mer støtte. Spore konturene av kroppen din der den treffer setet. Dette vil hjelpe deg med justeringen av skum for å passe deg.
3

Legg til og fjern skummet. I de stedene hvor du følte for lite polstring eller støtte, legge til ekstra skum ved å kutte en del av skum med høy tetthet og liming det til setet. Bruk kniv eller fil for å jevne ut eventuelle rygger der den ekstra skum møter den opprinnelige blokken. Fjern skummet der setet føles klumpete, hvor det presser mot deg eller hvor det føles for tykk. Når du gjør justeringer, teste setet ofte for å sørge for at det tar på den presise føler du ønsker.
4

Velg den nye setetrekk. Du kan velge hvilken som helst cover som passer din kjørestil og ser bra ut på sykkelen. Husk imidlertid at pusteevne av lær kan gjøre det mer behagelig i Florida solen enn vinyl. Likeledes kan en lysere farge holde mindre varme enn sort. Tenk også på at selv om stoffet vil fungere som et setetrekk, som bor i et område med høy luftfuktighet kan gjøre det upraktisk.
5

Recover setet. Bruk den originale dekselet som en mal, eller opprette et nytt mønster ved å trekke setet form på billig klut og legge marginer slik at dekket kommer undersiden av setet. Stift dekselet til setebunnen starter på forsiden av setet. Trekke dekker tettsittende, langsomt arbeid ned begge sider slik at ryggen blir stiftet sist. Hvis noen rynker form, fjerne nok stifter slik at du kan glatte ut stoffet, og deretter sette den på igjen. Når setet er helt dekket, trim overflødig stoff, være sikker på å forlate nok margin at belegget ikke rive eller trekke bort fra stiftene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109539.html

Previous:
Next:

motorsykler