Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2005 Harley-Davidson Softail Deluxe Spesifikasjoner

The 2005 FLSTNI Softail Deluxe er en cruiser motorsykkel utviklet av Harley-Davidson. Den amerikanske motorsykkel produsenten har laget Softail sin siden 1984 og sykkelen var fortsatt i produksjon fra og med 2010 Softail Heritage. 2005 krysseren ble priset til $ 16,995 til $ 17,580 avhengig av utvendig design. Makt

V2-motoren driver Harley-Davidson, som betyr to sylindere er plassert adjacently på motoren og vinklet vekk fra hverandre. Motoren har en forflytning - volumet av den plass hvor et stempel beveger seg i ett strøk - av 88,4 kubikk inches. Den har også en 8,8-til-en kompresjon, som er forholdet mellom den minste og største volumer av en sylinder.

Begge sylindre har en diameter på 3,8 inches, kjent som utboringen. Pistons flytte fire inches i hver sylinder, kalt hjerneslag. En luft-kjølesystem maksimerer ytelsen på motoren slik at den ikke overopphetes. To kamaksler fungere direkte over brennkammeret innenfra topplokk.

Motoren er fire slag, så hver veivaksel ser inntak, makt, kompresjon og eksos hjerneslag inntreffer. Alt dette kombineres for å generere 75,2 fot-pounds av dreiemoment ved en hastighet på 3500 omdreininger per minutt.
Mål

Harley er tørr vekt er 709.9 pounds, som er en vekten av kjøretøyet når det er tømt for alle sine fluider. Sykkelen kan lagre opp til 45 liter gass i tanken. Kroppen er 954,5 inches lang og akselavstanden er 64,2 inches. Med et sete 24,5 inches høyt Softail Deluxe klarner bakken ved 4,8 inches. Både foran og bak hjulene måler 16 inches i diameter.

Andre funksjoner

Sykkelen fem-trinns girkasse overfører kraften som genereres av motoren inn i hjul. Den multi-plate clutch med blender våren er badet i olje for å forbedre ytelsen og forlenge dens levetid. Doble skivebremser måler 11,5 inches på forsiden av kjøretøyet gi cruiser med sin bremsekraft. En enkelt skivebremse av samme størrelse gir en hånd bakfra. Gaffelen vinkel, eller rake, er 32,0 grader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109821.html

Previous:
Next:

motorsykler