Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Eksos Myter og fakta

Mange motorsyklister gjennom årene har rasjonalisert at "loud pipes redde liv" som de rive vekk fra rødt lys i en høy decibel brøl. Sannheten i denne påstanden er et spørsmål om kontrovers. De "Loud Pipe" Debatt

Tilhengere av høyt rør teori sier at høyt, unmuffled eksosanlegg bidra til å varsle andre bilister om at en motorsykkel er i nærheten. De mener at den støyende motorsykkel er en mer synlig motorsykkel og dermed mindre utsatt for kollisjon med et annet kjøretøy.
Tro vs Reality

Motorsyklister som tror denne teorien tror andre driverne vil automatisk være i stand til å finne og unngå motorsykkelen etter å ha hørt det. Men med mindre motorsykkel er rett foran en annen bil, kan sjåførene ikke finne en motorsykkel av lyd alene på grunn av måten lyd reiser.

Effekter på offentlig
< p> Selv om motorsykler og motorsyklister har blitt sett i et mer gunstig lys de siste årene, har de fortsatt møter fordommer og antagelser av nonriders. Overdrevet støyende eksosanlegg kan skape fiendtlighet i nonriders som mange anser høyt rørene for å være støy og rytterne av unmuffled sykler illeluktende og hensynsløs.
Effekter på lover

Som svar på økende antall klager over hele landet, har lovgiverne i flere stater har vedtatt retningslinjer for å regulere eksos støy.
Effekter på maskinen

Selv om det er mange etter -market eksosanlegg, noen motorsyklister fjerne de indre baffles som stille brølet fra motoren. Denne endringen er vanligvis upresis og kan skade motoren ved å kaste av luft-til-drivstoff balanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106549.html

Previous:
Next:

motorsykler