Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

YZF 250 Spesifikasjoner

Når Torakusu Yamaha grunnla Nippon Gakki Company Limited i 1890 , var det med den hensikt å skape organer og pianoer . Det var ikke før mot slutten av andre verdenskrig og døden av Torakusu Yamaha , at selskapets fokus blitt rettet til å gi Japan med billig transportmetoder - nemlig motorsykler . Den første motorsykkelen utgitt var YA - 1 Motorsykkel som traff gatene i 1955 . Yamaha motorsykkel var en suksess , og selskapet ble en av de fire store motorsykkel selskapene som inkluderer Honda , Kawasaki og Suzuki . Den YZF250 er et eksempel på hvorfor selskapets motorsykler fortsatt populære . Chassis og Forks

Akselavstanden av YZF 250 er 58,1 inches og bakkeklaringen er 15 inches . Tanken rommer 2,1 liter . Gaflene er Kayaba og de er invertert teleskopgafler som er 48 mm lange . De reiser av gaflene er 11,8 inches og sjokket kan være internt forhåndsinstallert .
Sjokk og dekk

sjokk er Kayaba og kan reise 12,6 inches . Sjokkene kan være eksternt forhåndsinstallert . Forhjulet er 21 inches og bakdekket er 19 inches . Foran og bak bremser består av plater.
Engine Beskrivelse

motoren på YZF250 fortrenger 249 cc . Boringen er 77 mm og slaget er 53,6 inches . Motoren har fem titan ventiler og hodet er ordnet i en DOHC eller dobbler overliggende kamaksler konfigurasjon. Komprimeringsgraden er 12,5:1 og motoren er væskekjølt . Motoren har forgasser og har fem hastigheter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109457.html

Previous:
Next:

motorsykler