Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forskjellen i foran og bak Motorcycle Tire

Motorsykkel dekk er designet og konstruert for mer spesialiserte tjenester enn dekk på biler. For optimal ytelse, alltid følge motorsykkel produsentens anbefaling for fremre og bakre dekk utskiftninger og installere dekk med retningsbestemt pil på dekket som peker i retning av rotasjon. Ikke bytt foran og bak dekk, som hvert dekk har konkrete oppgaver å utføre. Front Tire

forhjul på en motorsykkel er generelt mer smal og har en mindre aggressiv dekkmønster. I motsetning til den bakre dekk, håndterer forhjulet flertallet av sykkelens bremsing og er designet for å optimalisere styring og håndtering.
Rear Tire

bakdekket på en motorsykkel bærer mesteparten av vekten av selve sykkelen, så vel som vekten av den fører og passasjer, hvis det er en. Den bakre dekket er konstruert for å bære slike belastninger, og i tillegg, den ekstrem belastning av akselerasjon. Bakhjul har generelt en mer aggressiv slitebane enn forhjulene. Dette beefier slitebanen optimaliserer trekkraft. Hvor forhjulet design vektlegger bremsing og styring, de bakre dekk fatt fortauet og presser sykkelen fremover.
Tire profil

dekkets profil er formen av dekket når sett forfra. For-/bakdekk fra forskjellige produsenter kan brukes på samme motorsykkel så lenge dekkene har den samme profil. Dekk som er utformet for et bestemt bruksområde, for eksempel racing dekk eller touring dekk, har samme profil som andre dekk som er utformet for dette formålet. Matchende profilen mellom ulike produsentens dekk vil sikre at ytelse og håndtering ikke er svekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111019.html

Previous:
Next:

motorsykler