Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor er gassfiltre ligger for 1800 Goldwing Motorsykler?

For de fleste motorsykler, er et drivstoff filter billig beskyttelse som holder rusk-forurenset drivstoff kommer inn i forgasseren eller innsprøytningssystem. Hondas flaggskip touring motorsykkel ikke er avhengig av et drivstoffilter, per se, for å skjerme rusk. I stedet er bensintanken interne pumpe utstyrt med en skjerm som, ifølge Honda, trenger ikke å være regelmessig service. Selvfølgelig kan svært skittent brennstoff tette til filteret, som krever at brennstofftilførselen og skjermen som skal fjernes for rengjøring. Imidlertid bør en rask test av drivstoffpumpen tilstand utføres på forhånd for å unngå unødvendig å fjerne bensinpumpen. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel
Tenger
Butikk håndklær
Half-quart plast målebeger
Momentnøkkel
Phillips skrutrekker
drivstoffpumpe fastnøkkel (Honda del Nei . 07ZMA-MCAA201)
Grease-cutting oppvaskmiddel
Fuel pump O-ring
SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje
Fuel fôr slangkoplingene O-ring
Show Flere Instruksjoner
Fuel Pump Inspection
en

Løft motorsykkel på midten stå og la den avkjøles i minst 30 minutter.
2

Fjern boltene fra passasjersetet armlener, to bolter på hver side, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Sett armlenene til side. Løft bak passasjersetet, og trekk hele setet forsamlingen mot motorsykkel i bagasjerommet før det kan løftes helt bort. Drivstofftanken skal være synlig mellom motorsykkelens ramme skinner.
3

Trekk slangen nærmest fronten av motorsykkelen utenfor drivstoffpumpe, som ligger mot baksiden av drivstofftanken, etter med en tang. Dette er drivstoff returslangen. Plugg bensinpumpen retur innløp med en gummi cap. Plasser retur slangen inn i en halv liter, plast målebeger.
4

Slå på motorsykkelens tenningen og vri det run /stopp-bryter, plassert på høyre håndtak, til "Kjør"-posisjon . Bensinpumpen vil prime, angitt med en to-sekunders summende lyd og lite utslipp av drivstoff inn i målebegeret. Vend run /stopp-bryteren til "Off" for å avslutte priming sekvens. Gjenta dette trinnet fire ganger, og deretter slå av motorsykkelens tenningen.
5

Sjekk hvor mye drivstoff levert av drivstoffpumpen mot målebeger. Ideelt sett burde 4,5 gram av drivstoff er det sluppet ut fra bensinpumpen under priming sekvens. Drivstoffpumpen er defekt eller drivstoffpumpen tilstoppes hvis det er mindre enn 4,5 gram av drivstoff i målebegeret.
6

Fjern gummi pluggen fra bensinpumpen og skyv drivstoff returslangen på plass.
7

Sett tappen under fronten på rytterens del av setet, under travers mellom seteskinnene. Senk passasjersetet del på setet rails og justere setet monteringshull med de på motorsykkel rammen. Plasser armen hviler mot setet, skru festeboltene på plass. Stram boltene til 7,6 fot-pounds.
Fuel Pump Fjerning og Screen Cleaning
8

Løft motorsykkel på midten stå og la den avkjøles i minst 30 minutter.
9

Fjern boltene fra passasjersetet armlener, to bolter på hver side, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Sett armlenene til side. Løft bak passasjersetet, og trekk hele setet forsamlingen mot motorsykkel i bagasjerommet før det kan løftes bort. Drivstofftanken skal være synlig mellom motorsykkelens ramme skinner
10

Trekk bakre mest slange -. Drivstoff returslangen - av drivstoff pumpen ved hjelp av en tang. Tørk straks drivstoffsøl ved å bruke en klut. Løft gummi støvel på toppen av bensinpumpen. Skru av drivstoff innsugsslangens passende skruer ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Trekk ut støpslet fra toppen av bensinpumpen.
11

Skru drivstoffpumpen låseringen ved å bruke en drivstoffpumpe fastnøkkel (Honda delenr 07ZMA-MCAA201). Løft bensinpumpen ut av drivstofftanken og pakk en butikk håndkle rundt sin base for å unngå drypping drivstoff på motorsykkel. Dekk til bensinpumpen port med en lofri dråpe klut for å unngå drivstoff forurensning.
12

Hold bensinpumpen på skrå over en vask. Vask brensel-skjermen, som ligger på bunnen av pumpen, i en blanding av varmt vann og en fett-skjæring oppvaskmiddel. Skyll skjermen med et lavtrykk strøm av varmt vann og la den tørke helt.
13

Fjern O-ringen fra drivstoffpumpen er anleggsflaten og erstatte den med en ny O-ring. Smør O-ringen med SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje, senk deretter drivstoffpumpen inn i drivstofftanken. Juster tappene bygget inn i sidene av bensinpumpen med hakkene i bensinpumpen port.
14

Screw drivstoffpumpen låseringen på plass ved hjelp av bensinpumpen skiftenøkkel, stramme til vil det ikke lenger snu.
15

Bytt påfyllingsrør slangkoplingene O-ring og frakk O-ringen med motorolje. Skyv koblingen inn i bensinpumpen og stram montering skruer til 7 fot-pounds ved å bruke en momentnøkkel. Plugg den elektriske kontakten inn i toppen av bensinpumpen, og skyv deretter gummistøvel på plass. Skyv drivstoff retur slangen på bensinpumpen innløpet.
16

Sett tappen under fronten på rytterens del av setet, under travers mellom seteskinnene. Senk passasjersetet delen på setet rails og justere setet monteringshull med de på motorsykkelens ramme. Plasser armen hviler mot setet, skru festeboltene på plass. Stram boltene til 7,6 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111621.html

Previous:
Next:

motorsykler