Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta en YFZ450 forgasser Av og rengjør den

Yamahas YFZ450S er en høy ytelse all-terrain vehicle som er avhengig av skarpe gassrespons å opprettholde en fordel på racerbanen. Skitt og rusk kan forurense YFZ450 drivstofftilførsel, som tetter forgasseren drivstoff jets som fôrer motoren. For å opprettholde YFZ450 konkurransefortrinn, må du fjerne og rense forgasseren så snart du føler nøle mens du sykler. Ved hjelp av enkle verktøy kan de fleste eiere kan fjerne, demontere og rengjøre forgasseren i en enkelt ettermiddag på YFZ450s produsert mellom 2004 og 2007. Senere modeller ble drivstoff-injisert. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
10 og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
Tenger
plast container
Flathead skrutrekker
forgasseren rengjøringsmiddel
Aerosol forgasser renere
Air kompressor med blåserør vedlegg
Vis flere instruksjoner
en

Slipp setet låsen, som ligger på baksiden av setet, trekk setet opp og ut av ATV. Skru av gasskappe, og fjern den ytre gasstanken cover, med en 4 mm unbrakonøkkel og en 10 mm-kontakten. Fjern plast sidepanelene fra begge sider av motoren ved hjelp av en 10 mm-kontakten.
2

Følg gass stilling sensor og forgasser bytte ledninger, som ligger på venstre side av forgasseren, til sine koblinger på ATV ledningsnett. Trekk koplingene. Fjern gassvaieren cover, plassert på høyre side av forgasseren, med en stjerneskrutrekker. Trekk gassvaieren slutten av strupeventilen.
3

Sett gasstanken drivstoff ventilen til "Off" posisjon ved hjelp av ventilen girspak. Trekk bensinslangen ut av forgasserinntaket, som ligger på venstre side av forgasseren med en tang. Drenere eventuelle gjenværende drivstoff i slangen inn i en plast container.
4

Løsne klemmene som fester forgasseren til motoren inntak flens og luften boksen flensen med en flat skrutrekker. Skyv luften boksen flens ut av forgasserinntaket, trekk deretter forgasseren til siden til den er fri fra motoren.
5

Hold forgasseren over plastbeholder. Skru avløpet bolten i bunnen av flottøren kammeret under forgasseren, ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Rist forgasseren forsiktig til noe drivstoff igjen i flottørkammeret tømmes helt.
6

Fjern bensinslangen og vent slanger fra forgasseren med tang. Fjern lokket fra toppen av forgasseren, forgasseren bytte forsamlingen fra høyre side av forgasseren og akselerator pumpen membran og flottørkammer fra bunnen av forgasseren med en stjerneskrutrekker. Fjern choke mellomgulvet fra høyre side av forgasseren, som ligger under forgasseren bryter forsamlingen med en stjerneskrutrekker.
7

Trekk gasspaken lysbildet og jet nålen ut fra toppen av forgasseren. Fjern drivstoff jetfly fra jet-tårnene, som ligger under forgasseren, med en flat skrutrekker. Fjern pinnen feste float til float tårnene, i nærheten av jet tårnene, ved hjelp av et metall punch. Fjern flottøren og nål ventil for hånd. Skru ventilsetet ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Plasser jetfly, jet nål, ventil sete og flyte kammer i en forgasser rengjøringsmiddel.
8

Spray forgasseren kroppen med en aerosol forgasser renere, spesielt gjennom forgasseren er luft og drivstoff passasjer. Clear løsnet rusk fra passasjer ved hjelp av en kompressor utstyrt med et blåserør. Luft skal reise lett om forgasseren.
9

Fjern dysene og ventil sete fra rengjøringsmiddel. Blås trykkluft gjennom dysene og ventil sete for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Fjern jet nål og flottørkammer og blåse tørr med trykkluft.
10

Monter forgasseren, deretter installere det på nytt inn i motoren inntak flens. Skyv luften boksen flensen over forgasserinntaket. Trekk til flensen klemmer, ved hjelp av en flat skrutrekker. Hekt enden av gassvaieren inn i forgasseren strupeventil, deretter installere ventil dekselet. Koble til drivstoff og vent slanger. Plugg forgasseren bryter og throttle posisjon sensor kontakter inn i ATV ledningsnett.
11

Sett drivstofftanken på ATV. Koble drivstoffslangen til ventilen på drivstofftanken og forgasseren drivstoff innløpet. Skru av gasskappe, og deretter setter drivstofftanken dekselet. Skru av bensinlokket på plass. Installere ATV førersetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111676.html

Previous:
Next:

motorsykler