Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere ventiler på Honda VTX 1300S 2004 Motorsykkel

Ventil justeringer er en av de vanskeligste vedlikeholdsbehov å oppfylle for de fleste motorsykkel eiere, takket være den rene kompleksiteten i de fleste motorer. Men mens de fleste motorsykler bruker et mellomlegg stil ventil justering metode, bruker Hondas VTX 1300S en praktisk skrue-stil ventil justering metode som gjør dette møysommelig prosess bare litt enklere. Noen spesielle verktøy er nødvendig for å gjøre jobben, så betale et kort besøk til din lokale Honda forhandleren før du utfører dette prosjektet. Du trenger:
Hylsnyckel 10 |, 12 og 17 mm kontakter
5 mm unbrakonøkkel
Bladmått
Honda ventil justering skiftenøkkel (Honda del # 07908-KE90100)

Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen og la den avkjøles i minst en time. Fjern sylinderen liksvøpet fra høyre side av motoren, ved å trekke liksvøpet sin monteringshemper ut av motorens gummituter.
2

hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel, fjerne skruen fra baksiden av passasjersetet braketten. Løsne skruene på begge sider er av passasjersetet er grab stropp med en 8 mm umbrakonøkkel og dra setet bort fra motorsykkelen. Løft sidene av fronten litt opp og fjerne socket bolter på setets hjørner ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Løft baksiden av setet opp og trekk til den til baksiden av motorsykkelen for å fjerne det.
3

Fjern bolten fra bunnen av tanken med en 12 mm-kontakten . Løft bensintanken oppover. Klem på drivstoff linjen slangeklemme for å løsne det og deretter trekke drivstoff linje ut av drivstoff ventil. Trekk ut speedometer er kablingskontakt fra motorsykkelen ledningsnett. Trekk drivstofftanken til baksiden av motorsykkelen og sett det til side.
4

Fjern timing hull dekselet fra høyre side av motoren, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel for å fjerne socket boltene fra ytterste del. Fjern timing cap med en 12 mm stikkontakt.
5

Fjern luftslangen og ventilen fra bakre sylinder, med en 10 mm-kontakten for å fjerne bolten fra ventilen opphold på rammen ryggrad. Fjern ventil justering caps fra begge sylindrene.
6

Plasser en 17 mm-kontakten over veivakselen er bolt i timing hullet. Lokaliser "FT"-merket på veivakselen primære drivhjulene. Drei veivakselen med klokka med 17 mm kontakten til "FT"-merket er på linje med indeksen hakket på høyre side av timing hullet. Jiggle pipenøkkel forsiktig fra side til side for å se etter slakk i vippearmer - en liten mengde slakk bør være tilstede. Drei veivakselen med klokka for en full sving med pipenøkkel, og innrette merke hvis det ikke er slakk.
7

Sjekk innsug og eksos ventilklaringen med bladsøker, som måler fra midten av ventilen ut. Inntaket ventil bør ha en klaring på 0,15 ± 0,02 mm; eksos ventil bør ha en klaring på 0,30 ± 0,02 mm. Fjern bladsøker.
8

Løsne ventilen låsemutter med en Honda ventil justering skiftenøkkel og vri justeringsskruen mot høyre for å redusere clearance, om nødvendig. (Skru justeringsskruen mot klokken for å øke clearance.) Kontroller ventilklaringen igjen med en bladsøker. Gjør eventuelle justeringer, og stram justeringsskruen er lås mutteren med en Honda ventil justering skiftenøkkel.
9

Bruke 17 mm-kontakten, roter veivakselen klokken til "RT"-merket på den primære stasjonen utstyret er på linje med indeksen hakket på høyre side av timing hullet. Inspiser og juster den bakre sylinder er ventilklaringen som beskrevet tidligere.
10

Monter motorsykkel i motsatt rekkefølge av demontering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107365.html

Previous:
Next:

motorsykler