Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre luftfilteret på en 750 Shadow

The Honda Shadow 750 er en tilpasset cruiser motorsykkel med en 750-ccm motor. Kullfilteret på denne motorsykkelen er plassert under baksetet i en plast luftinntak boksen. Et luftfilter holder partikler som kan skade motoren ut av luften som strømmer inn i den. Hvis luftfilteret blir skittent eller tilstoppet med bruk, må den byttes ut, så det vil filtrere luften riktig og få riktig luftmengde. Hvis luften ikke flyter riktig, kan motoren mister hestekrefter og drivstoff kjørelengde. Du trenger
10-mm fastnøkkel
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern 10-mm bolt fra baksiden av setet med skiftenøkkelen. Bolten er i klart syn på det punktet der halen møter setet.
2

Fjern de to skruene på hver side av setet ved hjelp av skrutrekkeren. Skruene er i klar sikt i midten av rammen rett under setet.
3

Trekk setet utenfor rammen av sykkelen og sett det til side. Oppbevar sete på et sted som er ren, tørr og fri for alt rusk som kan ripe eller andre kloke skade skinnet på setet.
4

Løft opp de to plast festene på høyre og venstre side av luftboksen dekselet. Trekk dekselet av luften boksen. Skru av vingemutteren på toppen av filteret, og trekke av filteret fra luftboksen. Plasser det nye filteret på stang, og erstatte den mutteren.
5

Bytt luften dekselet til luft-boksen, og trykk ned på festene til de låses. Bytt setet til rammen på sykkelen motsatt vei som du fjernet den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108679.html

Previous:
Next:

motorsykler