Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bytt Eksos på en V-stjerners 650

Som Yamahas mindre inntreden i cruiser motorsykkel klasse, er V-Star 650 fullpakket med nok bad boy holdning til å gjøre det skiller seg ut i et hav av forkrommede maskiner. Ramle av sin 649 cc motor er litt dempet av aksjen eksosanlegg, som må forholde seg til strenge begrensninger for støy. Disse restriksjonene kan omgås ved å bytte aksjen eksos for et egendefinert sett med eksosrør, endre VSTAR eksos notat fra en lett puff til en dyp rumling. I de fleste tilfeller kan jobben være ferdig på mindre enn en time, med bare grunnleggende mekanikk verktøy. Du trenger:
10 og 12 mm stikkontakter
pipenøkkel
Eksos pakninger
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Velg et nivå arbeidsområde og parkere V-Star på sin kick stand. Tillate eksosrør, lyddempere og motor avkjøles i minst en time.
2

Løsne klemmene som fester lyddempere til eksosrørene, ved hjelp av en 12 mm pipe festet til en pipenøkkel. Skru av lyddempere 'festebolter, plassert mellom begge lyddempere, ved hjelp av 12 mm-kontakten. Trekk lyddempere til baksiden av motorsykkelen før de er frigjort fra eksosrørene.
3

Følg øvre eksosrøret til baksiden av motorens bakre sylinder. Skru ut eksosrøret er festeboltene fra sylinder eksos port, ved hjelp av 10 mm-kontakten. Trekk eksosrøret ut av motoren og sett den til side.
4

Følg lavere eksosrøret til motorens fremre sylinder. Skru av eksosrøret er bolter med 12 mm-kontakten. Trekk eksosrøret ut av motoren og sett den til side.
5

Reach i begge sylindere 'eksos porter og trekk ut den gamle eksos pakninger. Plasser nye eksos pakninger i begge havner.
6

Plasser enden av den nye fronten sylinder eksosrøret inn i sylinderen eksos port. Plasser den bakre eksosrøret inn i bakre sylinder eksos port. Trekk til begge rør 'bolter med 12 mm-kontakten.
7

Sett de nye lyddempere på endene av eksosrørene. Trekk de lyddempere 'festebolter med en 12 mm stikkontakt. Reposisjonere lyddempere og begge eksosrør før de er justert.
8

Stram eksosrør 'festeboltene til 14,5 fot-pounds, ved hjelp av en 12 mm pipe festet til en momentnøkkel. Stram lyddempere 'festeboltene til 18 fot-pounds med 12 mm pipe og momentnøkkel. Stram lyddempere 'klemmer til 15 fot-pounds med en 10 mm pipe og en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110782.html

Previous:
Next:

motorsykler