Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en hjelm Cover On

Hjelm deksler gir en måte for motorsykkel ryttere å tilpasse deres utseende og vise sin personlighet mens riding sin sykkel. Motorsykkel hjelm deksler er tilgjengelig i en rekke former og farger, og kan også utvendige detaljer som mohawks eller Viking horn. Installere dekselet på en motorsykkel hjelm bør være en ganske enkel prosess. Du trenger
Helmet
Vis flere instruksjoner
en

Sett motorsykkelen hjelmen ned på et flatt og jevnt underlag, for eksempel et bord. Ordne hjelmen dekselet, slik at du vet hvilken ende er foran og hvilken ende er baksiden.
2

Ta tak i hjelmen dekker godt fast med begge hender og strekke den over toppen, med start fra forsiden av th hjelm og jobbe deg tilbake. Fronten av hjelmen dekslet bør være på linje med fronten av hjelmen og den bakre del av dekselet skal være vendt mot baksiden av hjelmen. Motorsykkel hjelm dekker er stretchy og ment å bli fjernet og erstattet, så de bør ha noe problem sklir av og på hjelmen med litt strekk.
3

Trekk hjelmen dekke ned over hjelm og anker bunnen av dekselet til bunnen av hjelmen. Pass på at det ikke skjuler ikke din synlighet. De fleste dekker rett og slett har et elastisk bånd som kan være gjemt under nedre kant av hjelmen, men noen har også fester eller spenner. Hvis din hjelm dekselet har noen form for lås eller lås, følg produsentens instruksjoner for å feste det skikkelig til dine spesifikke hjelm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110781.html

Previous:
Next:

motorsykler