Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du monterer en Satellite Radio på en motorsykkel

Før du kjøper en motorsykkel satellite radio, avgjøre hvilke av to typer du ønsker for motorsykkelen. En strap-on radio, også brukes på sykler, er montert på en stropp som klemmer til styret og er drevet av AA eller AAA-batterier. En skrue-on radio er vanligvis installert på motorsykkelens foran konsollen og leveres med alle nødvendige monteringsutstyr. Du trenger
skrutrekker
Blyant selg Electric drill med drill bit
Elektronikk loddetinn
Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Finn et egnet sted på motorsykkelen for å montere radio. Det må være langt borte fra motoren slik at varmen ikke skade enheten, men nær batteriet for radioen kabling. Det foretrukne stedet er på forsiden konsollen.
2

Bruk skrutrekkeren til å løsne skruene som holder den foran konsollen dekselet. Ta av konsollen ved å trekke det på sømmen på kantene.
3

Bruk en blyant for å markere ledningene hullet på forsiden av konsollen dekning for radio. Bor hullet ved hjelp av elektrisk drill.
4

Pass på radio ledningene gjennom hullene på konsollen dekselet med fronten av dekselet mot deg.
5

Finn elektrisk buss, også kalt maskinen buss, i den fremre konsoll. Dette er en liten metallboks som alle elektronikken er kablet, inkludert signallys og horn.
6

Frigjør låsen på det elektriske bussen dekselet for å åpne det.
7

Les motorsykkelens brukermanual for koblingsskjemaet og terminalene i den elektriske bussen.
8

Bruke loddetinn, sveis den røde tråden i radio til plusspolen på det elektriske bussen .
9

Bruke loddetinn, sikre den sorte ledningen på radioen til minuspolen på det elektriske bussen. De andre endene av begge ledningene er forhåndsinstallert på radioen.
10

Sett radioens effektbryter inn i en av de tomme breaker sporene i den elektriske bussen. Lukk el bus dekke og lås den med låsen sin.
11

Pent brette radio kabling i front konsollen. Bytt foran konsollen dekselet.
12

Marker monteringshullene ved å bruke en blyant for radioens braketten foran konsollen. Plasseringen må ikke hindre instrumentpanelet og andre viktige brytere.
13

Bor festehull ved hjelp av elektriske driller. Monter braketten henhold til produsentens anvisninger. Monter radio på den installerte braketten.
14

Start motorsykkel. Slå på radioen for testing for å sikre at det fungerer som forventet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110411.html

Previous:
Next:

motorsykler