Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Sportssykler Motorspesifikasjon

Forstå spesifikke detaljer eller "specs" av en sportssykkel vil hjelpe deg å gjøre en beslutning om hvilke sportssykkel å kjøpe. Mens spesifikasjonene kan gi stor kunnskap, de kan også være forvirrende hvis det ikke er klart hva de mener. De fleste spesifikasjoner refererer til motoren, målinger og ytelsen til sportssykkel. Måling

Når behandlingen av spesifikasjoner av en sportssykkel er det sannsynlig at du vil se akselavstand, lengde bredde høyde, bakkeklaring og setehøyde. Den akselavstand på en sportssykkel refererer til avstanden fra midten av forhjulet til midten av bakhjulet. Lengden refererer til hele lengden av sykkelen fra forsiden meste til den bakre meste. Bakkeklaringen refererer til hvor langt opp fra bakken kroppen av sykkelen er. Dette er viktig for en syklist å vite før du sykler i ujevnt terreng. Setehøyden bare refererer til hvor høyt opp fra bakken setet er. Ofte (men ikke alltid) Setet er justerbart og du vil se en rekke målinger for setehøyden.
Motormål

Når man diskuterer motoren, spesifikasjonene vil vanligvis inneholde sylindere, ventiler, boring og slag. De detaljerte spesifikasjoner sylinderen vil vanligvis bare forteller antall sylindere i motoren. Ofte en sportssykkel vil ha bare ett eller to sylindere. Ventilen spesifikasjoner vil fortelle deg hvor mange drivstoff sprøytebrukere ventiler er tilgjengelig for hver sylinder. Boringen viser til diameteren på sylinderen og hjerneslag refererer til hvor langt stempelet har til å reise inn i sylinderen for å fullføre en syklus.
Engine resultatutvikling
< p> Forestillingen spesifikasjoner for en sportssykkel vil omfatte, dreiemoment brems hestekrefter (hk) toppfart og fortrengning. Dreiemomentet refererer til vridning motorens kraft. Dreiemoment måles i fot-pounds. Tilsvarende er hestekrefter også målt i fot-pounds. Toppfart refererer til den mest mengden av miles per time sportssykkel kan få i de beste omstendigheter. Til slutt refererer forskyvning til hvor mye luft (målt i kubikkcentimeter eller cubic inches) og gass sylinderen (e) kan flytte til en bestemt mengde rpm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109008.html

Previous:
Next:

motorsykler