Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ensidig svingarm Specs

I de senere årene har ensidig svingarm har fått en stor mengde popularitet. Med Ducati readopting det når de erstattet 999 med 1098, og andre motorsykkel selskaper som MV Agusta følge etter, er det ingen tvil det er blitt noe av en motorsykkel fashion statement. Men før man vurderer å endre din sykkel og erstatte dobbeltsidig arm med en enkelt motpart, bør du vite de tilgjengelige alternativene for deg. Ducati Svingarm
p Som med de fleste singler, bruker Ducati en aluminiumslegering for sine singler. Dette gir styrke og stivhet til å tåle de torsjonskrefter oppstått ved ensidig swing-armer. De bruker en fullt justerbar Öhlins monoshock og er laget for å fungere perfekt med Marchesini hjul.
MV Agusta svingarm

MV Agusta ensidig swingarms brukes på Brutale og F4 motorsykler er laget av magnesium for ytterligere stivhet og vekt bevaring. Den som finnes på Brutale arbeidet med en SACHS bakdemper og er mer ideelt for å konvertere en naken eller standard sykkel, snarere enn den mer sporty varianten.
Roaring Toyz Svingarm

Sannsynligvis den mest populære av de tilpassede svingarm produsenter, Roaring Toyz er Billet Aluminum ensidig Swing-armer er ekstremt sterke og svært populære. Akkurat som Ducati sin Roaring, produserer Toyz sine swingarms fra en aluminiumslegering, men de tillater for annen farge og ferdig alternativer. De er også noe som gjør dette swing-arm tilpasset for sykkelen din, inkludert alle materialer som trengs, og kaster i et fritt hjul. De er tilgjengelige hele veien til 12 inches over stokk og er et flott alternativ, men de vil kjøre deg flere tusen dollar.
Lurt ut Cycles Svingarm

Den endelige ensidig swing-arm, og en som også er tilpasset, er lurt ut Custom Cycles swingarms. De er laget av høyverdig, 4130 chromoly for uslåelig styrke og kommer i lengder fra 2 hele veien til 24 inches enn lager. De også gjøre dem til å passe stort hjul som spenner fra standard 240 hjulet helt opp til 360s. Som med brølende TOYZ swing-armer disse kommer sterkt anbefalt i alle aspekter, men vil koste deg en pen penny starter på i underkant av 6000 for deres billigste kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111246.html

Previous:
Next:

motorsykler