Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre et dekk på en Triumph ST Motorsykkel

Triumph Sprint ST sport-touring motorsykkel er helt i stand til å bruke sine dekk ned til kjernen, takket være sin glupske appetitt på lange turer. Bytte front dekk er en grei prosess, men Sprint sin ukonvensjonelle ensidig bakre svingarm presenterer en unik utfordring når du fjerner bakhjulet. Mens den bakre hjulet er ikke så vanskelig å fjerne, er en spesialisert svingarm stand pålagt å heise bakhjulet ut av bakken. Investere i en bakre stativet kanskje ikke verdt, med mindre du planlegger å gjøre alle motorsykkelens dekk endringer og vedlikehold selv. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
Fork stå
Ensidige svingarm stativ
Schrader kjerne skiftenøkkel
Bead breaker klemme
Tire jern
Dekk
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den fremre bremse-caliper bolter og aksel-klype bolter på undersiden av forgaffel ben, ved hjelp av en 12 mm socket. Løsne den fremre aksel, ved hjelp av en 12 mm unbrakonøkkel. Plasser en forgaffel stå under gafler å løfte forhjulet ut av bakken. Skru den fremre bremseklosser bolter, ved hjelp av en 12 mm pipe og trekke markørene ut av forhjul er bremseskiver. Skru forakselen helt, ved hjelp av en 12 mm unbrakonøkkel. Senk hjulet vekk fra gaffelen.
2

Trekk våren klippet ut av bakakselen er lås mutteren på bakhjulet hub. Løsne mutteren, ved hjelp av en 22 mm-kontakten. Løft bakhjulet ut av bakken, ved hjelp av en ensidig svingarm stand. Skru låsemutteren for hånd og fjerne avstandsstykkene og vaskemaskin er fra i hjulnavet. Trekk bakhjulet ut av svingarmen.
3

Sett hjulet på et flatt underlag og skru av ventilen stammen sin Schrader kjerne, ved hjelp av en Schrader kjerne skiftenøkkel, for å tømme dekket.

4

Break dekkets tetning mot hjulet med en perle breaker klemme. Skyv dekket ned for å skape et gap mellom hjulet og dekket.
5

Trekk den øvre kanten på dekket av av hjulet, ved hjelp av en dekk jern. Trekk den nedre kant av dekket opp mot toppen av hjulet. Fjern den nedre kant av dekket fra hjulet, ved hjelp av en dekk jern.
6

Hook kanten av hjulet i den nedre kant av det nye dekket. Trykk godt ned for å stille så mye av dekket på hjulet som mulig. Spak den gjenværende del av dekkets nedre kant på hjulet, ved hjelp av en dekk jern. Skyv dekkets øvre kant ned mot toppen av hjulet. Trekk dekk på hjulet, ved hjelp av et dekk jern.
7

Blow-komprimere luft inn i coreless ventilstammen å tette dekket mot hjulet. Stopp når dekket gjør to popping lyder. La luften løpe ut av ventilstammen. Skru Schrader kjernen i ventilstammen, ved hjelp av en Schrader kjerne skiftenøkkel. Fyll dekket med trykkluft til ønsket dekktrykk.
8

Sett dekket dersom det motsatt metode for fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107546.html

Previous:
Next:

motorsykler