Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjonene til en 1972 Triumph Bonneville T120V

Triumph er en britisk produsent av motorsykler. Bonneville modellen ble oppkalt etter Bonneville Salt Flats i Utah, hvor mange motorsykkel beslutningstakere testet toppfart på sine sykler. Den T120 Bonneville ble introdusert i 1959 og nøt en lang produksjon kjøre frem til den ble forbikjørt av større Bonneville T140 i 1970. Når først introdusert, ble Bonneville basert på Triumph Tiger, og ble gradvis forbedret hvert år for å være konkurransedyktig med sine rivaler. Motor

Motoren i 1972 Bonneville T120 var en fire-takts parallell twin sylinder av 649 kubikkcentimeter, eller 39,6 kubikk tommer. Dette var en overhead ventil (OHV) motor som hadde to ventiler, ett inntak og en eksos, per sylinder. Hestekrefter utgang var 49 med 7200 rpm. Sylinderen var 71mm og veivaksel slag var 82mm. Drivstofftilførsel var to forgassere. Den komprimering var 9.0:1. Sylindrene hadde kjøleribber på utsiden. Air ble tvunget rundt finnene når sykkelen var i bevegelse for å holde motoren kjølig.
Mechanical

Bonneville T120 hadde en fem-trinns manuell girkasse. Både foran og bak hjulene inneholdt trommelbremser med internt utvide brems sko som ble kabel operert. Starter var et kick-starter. Den forstillingen var av twin oljefylte gafler. Bakhjulsopphenget var en svingarm suspendert av to krom coil-enn støtdempere. Beltegir fra overføringen til bakhjulet var en justerbar kjede. Forhjulet var 19 inches i diameter og standard dekk var en 3,25 med 19. Bakhjulet var 18 inches i diameter med en 4,00 med 18 dekk som standard.
Generell informasjon

Bonneville T120 er ansett som en klassisk stil motorsykkel med krom-eikers felger, doble feid-back krom eksosrør og polert aluminium motor deksler. Rammen var en enkeltstående rør som er kommet ned i forkant av motoren, og deretter skilt ut i to rør for å vugge motoren. Toppfarten var ca 109,4 miles i timen. Drivstofftanken kapasitet var 4,76 liter. Den egenvekt, eller vekt med verktøysett, var olje og gass 423.3 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108690.html

Previous:
Next:

motorsykler